Søk i matvaretabellen:

Kokt laks med urtesaus, gulrot og poteter, Fjordland

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Pizza, pai, taco o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
73g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
420kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
100kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
5,3g 124
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,3g 124
C12:0
(fatty acids)
0,012g 136
C14:0
(fatty acids)
0,23g 136
C16:0
(fatty acids)
0,75g 136
C18:0
(fatty acids)
0,18g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,2g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,26g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,4g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,8g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,37g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,11g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0095g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0097g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,069g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,029g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,34g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,18g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,47g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
1,3g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,46g 135
Kolesterol
(cholesterol)
30mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
6,3g 124
Stivelse
(starch, total)
5,6g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,6g 124
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,3g 124
Protein
(protein, total)
6,3g 124
Salt
(salt)
0,69g 124
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
85RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
13µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
860µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
3,5µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,71alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,090mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,080mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
3,4mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,23mg 135
Folat
(folate, total)
13µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,3µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
5,0mg 135
Kalsium
(calcium)
37mg 135
Jern
(iron, total)
0,30mg 135
Natrium
(sodium)
280mg 20
Kalium
(potassium)
410mg 135
Magnesium
(magnesium)
22mg 135
Sink
(zinc)
0,40mg 135
Selen
(selenium)
11µg 135
Kopper
(copper)
0,060mg 135
Fosfor
(phosphorus)
120mg 135
Jod
(iodine)
5,5µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0139
Multicomponent meal (US CFR)
A0804
Seafood dish (EUROFIR)
B1587
Atlantic salmon
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0108
Physical state, shape or form, multiple
F0014
Fully heat-treated
G0040
Reheated by boil-in-bag
H0151
Spice or herb added
H0184
Milk added
H0212
Vegetable added
H0367
Salt added
J0131
Preserved by chilling
K0027
Vacuum-packed
M0145
Plastic boil-in-bag
M0208
Multicontainer package
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification
R0316
Norway
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
124
Produktinformasjon, verdi hentet fra næringsdeklarasjon/produsentenes nettside, 2018.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: