Kokt laks med urtesaus, gulrot og poteter, Fjordland
Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Pizza, pai, taco o.l.
Næringsinnhold
| Næringstoff | Verdi | Ref | 
|---|---|---|
| Spiselig del (edible portion)  | 
      100% | 0 | 
| Vann (water (moisture))  | 
      73g | 135 | 
| Kilojoule (energy, total metabolisable)  | 
      420kJ | 61a | 
| Kilokalorier (energy, total metabolisable)  | 
      100kcal | 61b | 
| Fett (fat, total (total lipid))  | 
      5,3g | 124 | 
| Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids)  | 
      1,3g | 124 | 
| C12:0 (fatty acids)  | 
      0,012g | 136 | 
| C14:0 (fatty acids)  | 
      0,23g | 136 | 
| C16:0 (fatty acids)  | 
      0,75g | 136 | 
| C18:0 (fatty acids)  | 
      0,18g | 136 | 
| Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans)  | 
      0,0g | 135 | 
| Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis)  | 
      2,2g | 135 | 
| C16:1 sum (fatty acids)  | 
      0,26g | 136 | 
| C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis)  | 
      1,4g | 136 | 
| Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis)  | 
      1,8g | 135 | 
| C18:2n-6 (fatty acids)  | 
      0,37g | 136 | 
| C18:3n-3 (fatty acids)  | 
      0,11g | 136 | 
| C20:3n-3 (fatty acids)  | 
      0,0095g | 136 | 
| C20:3n-6 (fatty acids)  | 
      0,0097g | 136 | 
| C20:4n-3 (fatty acids)  | 
      0,069g | 136 | 
| C20:4n-6 (fatty acids)  | 
      0,029g | 136 | 
| C20:5n-3 (EPA) (fatty acids)  | 
      0,34g | 136 | 
| C22:5n-3 (DPA) (fatty acids)  | 
      0,18g | 136 | 
| C22:6n-3 (DHA) (fatty acids)  | 
      0,47g | 136 | 
| Omega-3 (fatty acids, total cis n-3)  | 
      1,3g | 135 | 
| Omega-6 (fatty acids, total cis n-6)  | 
      0,46g | 135 | 
| Kolesterol (cholesterol)  | 
      30mg | 135 | 
| Karbohydrat (carbohydrate)  | 
      6,3g | 124 | 
| Stivelse (starch, total)  | 
      5,6g | 135 | 
| Mono- og disakkarider (sugars, total)  | 
      1,6g | 124 | 
| Sukker, tilsatt (sugar, added)  | 
      0,0g | 135 | 
| Kostfiber (fibre, total dietary)  | 
      1,3g | 124 | 
| Protein (protein, total)  | 
      6,3g | 124 | 
| Salt (salt)  | 
      0,69g | 124 | 
| Alkohol (alcohol)  | 
      0,0g | 50 | 
| Vitamin A (vitamin A; retinol equiv)  | 
      85RAE | 85 | 
| Retinol (retinol (preformed vitamin A))  | 
      13µg | 135 | 
| Beta-karoten (beta-carotene)  | 
      860µg | 135 | 
| Vitamin D (vitamin D)  | 
      3,5µg | 135 | 
| Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv)  | 
      0,71alfa-TE | 135 | 
| Tiamin (thiamin)  | 
      0,090mg | 135 | 
| Riboflavin (riboflavin)  | 
      0,080mg | 135 | 
| Niacin (niacin, preformed)  | 
      3,4mg | 135 | 
| Vitamin B6 (vitamin B6, total)  | 
      0,23mg | 135 | 
| Folat (folate, total)  | 
      13µg | 135 | 
| Vitamin B12 (vitamin B12)  | 
      1,3µg | 135 | 
| Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid))  | 
      5,0mg | 135 | 
| Kalsium (calcium)  | 
      37mg | 135 | 
| Jern (iron, total)  | 
      0,30mg | 135 | 
| Natrium (sodium)  | 
      280mg | 20 | 
| Kalium (potassium)  | 
      410mg | 135 | 
| Magnesium (magnesium)  | 
      22mg | 135 | 
| Sink (zinc)  | 
      0,40mg | 135 | 
| Selen (selenium)  | 
      11µg | 135 | 
| Kopper (copper)  | 
      0,060mg | 135 | 
| Fosfor (phosphorus)  | 
      120mg | 135 | 
| Jod (iodine)  | 
      5,5µg | 325 | 
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0139
 - Multicomponent meal (US CFR)
 - A0804
 - Seafood dish (EUROFIR)
 - B1587
 - Atlantic salmon
 - C0268
 - Skeletal meat part, without bone, without skin
 - E0108
 - Physical state, shape or form, multiple
 - F0014
 - Fully heat-treated
 - G0040
 - Reheated by boil-in-bag
 - H0151
 - Spice or herb added
 - H0184
 - Milk added
 - H0212
 - Vegetable added
 - H0367
 - Salt added
 - J0131
 - Preserved by chilling
 - K0027
 - Vacuum-packed
 - M0145
 - Plastic boil-in-bag
 - M0208
 - Multicontainer package
 - N0036
 - Plastic
 - P0024
 - Human consumer, no age specification
 - R0316
 - Norway
 - Z0112
 - Food industry prepared
 
Referanser
- 0
 - Vurdert som 100 % spiselig (netto).
 - 20
 - Vurdert verdi.
 - 50
 - Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
 - 61a
 - Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
 - 61b
 - Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
 - 65
 - Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
 - 85
 - Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
 - 124
 - Produktinformasjon, verdi hentet fra næringsdeklarasjon/produsentenes nettside, 2018.
 - 135
 - Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
 - 136
 - Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
 - 325
 - Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.