Kjøttkaker med ertestuing, Fjordland
Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Pizza, pai, taco o.l.
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
76g | 135 |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
460kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
110kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
5,5g | 124 |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
2,5g | 124 |
C12:0 (fatty acids) |
0,0030g | 136 |
C14:0 (fatty acids) |
0,073g | 136 |
C16:0 (fatty acids) |
0,81g | 136 |
C18:0 (fatty acids) |
0,49g | 136 |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,010g | 135 |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
1,5g | 135 |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,079g | 136 |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
1,2g | 136 |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
0,28g | 135 |
C18:2n-6 (fatty acids) |
0,28g | 136 |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,064g | 136 |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0038g | 136 |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,012g | 136 |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0030g | 136 |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0070g | 136 |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,0g | 136 |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,085g | 135 |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,30g | 135 |
Kolesterol (cholesterol) |
9,0mg | 135 |
Karbohydrat (carbohydrate) |
7,9g | 124 |
Stivelse (starch, total) |
4,8g | 135 |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
1,3g | 124 |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,40g | 135 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
3,5g | 124 |
Protein (protein, total) |
5,4g | 124 |
Salt (salt) |
0,80g | 124 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
3,8RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
2,0µg | 135 |
Beta-karoten (beta-carotene) |
22µg | 135 |
Vitamin D (vitamin D) |
0,010µg | 135 |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
0,16alfa-TE | 135 |
Tiamin (thiamin) |
0,080mg | 135 |
Riboflavin (riboflavin) |
0,070mg | 135 |
Niacin (niacin, preformed) |
1,3mg | 135 |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,050mg | 135 |
Folat (folate, total) |
9,0µg | 135 |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,0µg | 135 |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
4,0mg | 135 |
Kalsium (calcium) |
27mg | 135 |
Jern (iron, total) |
1,1mg | 135 |
Natrium (sodium) |
320mg | 20 |
Kalium (potassium) |
290mg | 135 |
Magnesium (magnesium) |
20mg | 135 |
Sink (zinc) |
0,70mg | 135 |
Selen (selenium) |
1,0µg | 135 |
Kopper (copper) |
0,040mg | 135 |
Fosfor (phosphorus) |
29mg | 135 |
Jod (iodine) |
1,6µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0139
- Multicomponent meal (US CFR)
- A0799
- Meat dish (EUROFIR)
- B1161
- Cattle
- C0268
- Skeletal meat part, without bone, without skin
- E0108
- Physical state, shape or form, multiple
- F0014
- Fully heat-treated
- G0040
- Reheated by boil-in-bag
- H0151
- Spice or herb added
- H0157
- Lactose added
- H0212
- Vegetable added
- H0367
- Salt added
- J0131
- Preserved by chilling
- K0027
- Vacuum-packed
- M0145
- Plastic boil-in-bag
- M0208
- Multicontainer package
- N0036
- Plastic
- P0024
- Human consumer, no age specification
- R0316
- Norway
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 20
- Vurdert verdi.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 124
- Produktinformasjon, verdi hentet fra næringsdeklarasjon/produsentenes nettside, 2018.
- 135
- Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
- 136
- Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.