Søk i matvaretabellen:

Pultost, Hedmark

Alle matvarer » Melk og melkeprodukter » Ost » Ost, halvfet, mager

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
55g 111a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
720kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
170kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,0g 111a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,65g 111a
C12:0
(fatty acids)
0,028g 111a
C14:0
(fatty acids)
0,086g 111a
C16:0
(fatty acids)
0,27g 111a
C18:0
(fatty acids)
0,11g 111a
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,020g 111a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,23g 111a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,011g 111a
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,17g 111a
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,0g 111a
C18:2n-6
(fatty acids)
0,020g 111a
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0034g 111a
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 111a
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 111a
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 111a
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,010g 111a
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,016g 111a
Kolesterol
(cholesterol)
3,0mg 111a
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 111a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 60a
Protein
(protein, total)
40g 111a
Salt
(salt)
2,3g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
9,5RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
9,0µg 111a
Beta-karoten
(beta-carotene)
6,0µg 111a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 111a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 111a
Tiamin
(thiamin)
0,060mg 111a
Riboflavin
(riboflavin)
0,89mg 111a
Niacin
(niacin, preformed)
2,9mg 111a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,10mg 111a
Folat
(folate, total)
26µg 111a
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,94µg 111a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
180mg 111a
Jern
(iron, total)
0,34mg 111a
Natrium
(sodium)
900mg 111a
Kalium
(potassium)
120mg 111a
Magnesium
(magnesium)
16mg 111a
Sink
(zinc)
3,4mg 111a
Selen
(selenium)
24µg 111a
Kopper
(copper)
0,10mg 111a
Fosfor
(phosphorus)
630mg 111a
Jod
(iodine)
33µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0312
Semihard cheese (CODEX)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0134
Semisolid with solid pieces
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0151
Spice or herb added
H0289
Cured or aged 2 weeks to 1 month
H0298
Clotting enzyme added
J0104
Preserved by fermentation
J0131
Preserved by chilling
J0135
Pasteurized by heat
J0151
Ingredient preserved by heat treatment
K0003
No packing medium used
M0188
Plastic container, rigid or semirigid, aluminum lid
M0213
Box
N0021
Polypropylene
N0024
Coating enamel
P0024
Human consumer, no age specification
R0316
Norway
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
111a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: