Søk i matvaretabellen:

Gomme, Namdal

Alle matvarer » Melk og melkeprodukter » Ost » Ost, halvfet, mager

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
40g 111a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1200kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
290kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
12g 111a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
7,8g 111a
C12:0
(fatty acids)
0,39g 111a
C14:0
(fatty acids)
1,2g 111a
C16:0
(fatty acids)
3,3g 111a
C18:0
(fatty acids)
1,3g 111a
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,40g 111a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,7g 111a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,16g 111a
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,4g 111a
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,30g 111a
C18:2n-6
(fatty acids)
0,18g 111a
C18:3n-3
(fatty acids)
0,048g 111a
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0072g 111a
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0022g 111a
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0098g 111a
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,010g 111a
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0073g 111a
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 111a
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,067g 111a
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,22g 111a
Kolesterol
(cholesterol)
34mg 111a
Karbohydrat
(carbohydrate)
35g 111a
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
26g 111a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
6,0g 111a
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
10g 111a
Salt
(salt)
0,63g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
110RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
110µg 111a
Beta-karoten
(beta-carotene)
70µg 111a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 111a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,30alfa-TE 111a
Tiamin
(thiamin)
0,19mg 111a
Riboflavin
(riboflavin)
0,73mg 111a
Niacin
(niacin, preformed)
0,0mg 111a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 111a
Folat
(folate, total)
43µg 111a
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,1µg 111a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
400mg 111a
Jern
(iron, total)
0,50mg 111a
Natrium
(sodium)
250mg 111a
Kalium
(potassium)
1000mg 111a
Magnesium
(magnesium)
61mg 111a
Sink
(zinc)
0,80mg 111a
Selen
(selenium)
10µg 111a
Kopper
(copper)
0,010mg 111a
Fosfor
(phosphorus)
400mg 111a
Jod
(iodine)
52µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0115
Cheese or cheese product (US CFR)
A0786
Uncured cheese (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0119
Semisolid with smooth consistency
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0151
Spice or herb added
H0186
Egg added
H0260
Whey added
H0749
White sugar added
J0100
Preserved by adding chemicals
J0131
Preserved by chilling
K0003
No packing medium used
M0187
Plastic container, rigid or semirigid, plastic lid
M0188
Plastic container, rigid or semirigid, aluminum lid
N0021
Polypropylene
N0024
Coating enamel
P0024
Human consumer, no age specification
R0316
Norway
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
111a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: