Fløtemysost, brunost, lettere
Alle matvarer » Melk og melkeprodukter » Ost » Ost, halvfet, mager
Næringsinnhold
| Næringstoff | Verdi | Ref | 
|---|---|---|
| Spiselig del (edible portion)  | 
      100% | 0 | 
| Vann (water (moisture))  | 
      23g | 111a | 
| Kilojoule (energy, total metabolisable)  | 
      1500kJ | 61a | 
| Kilokalorier (energy, total metabolisable)  | 
      370kcal | 61b | 
| Fett (fat, total (total lipid))  | 
      16g | 111a | 
| Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids)  | 
      10g | 111a | 
| C12:0 (fatty acids)  | 
      0,52g | 111a | 
| C14:0 (fatty acids)  | 
      1,6g | 111a | 
| C16:0 (fatty acids)  | 
      4,4g | 111a | 
| C18:0 (fatty acids)  | 
      1,7g | 111a | 
| Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans)  | 
      0,43g | 111a | 
| Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis)  | 
      3,7g | 111a | 
| C16:1 sum (fatty acids)  | 
      0,21g | 111a | 
| C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis)  | 
      3,2g | 111a | 
| Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis)  | 
      0,39g | 111a | 
| C18:2n-6 (fatty acids)  | 
      0,24g | 111a | 
| C18:3n-3 (fatty acids)  | 
      0,060g | 111a | 
| C20:3n-3 (fatty acids)  | 
      0,0g | 111a | 
| C20:3n-6 (fatty acids)  | 
      0,010g | 111a | 
| C20:4n-3 (fatty acids)  | 
      0,010g | 111a | 
| C20:4n-6 (fatty acids)  | 
      0,014g | 111a | 
| C20:5n-3 (EPA) (fatty acids)  | 
      0,0076g | 111a | 
| C22:5n-3 (DPA) (fatty acids)  | 
      0,010g | 111a | 
| C22:6n-3 (DHA) (fatty acids)  | 
      0,0g | 111a | 
| Omega-3 (fatty acids, total cis n-3)  | 
      0,094g | 111a | 
| Omega-6 (fatty acids, total cis n-6)  | 
      0,29g | 111a | 
| Kolesterol (cholesterol)  | 
      46mg | 111a | 
| Karbohydrat (carbohydrate)  | 
      44g | 111a | 
| Stivelse (starch, total)  | 
      0,0g | 50 | 
| Mono- og disakkarider (sugars, total)  | 
      41g | 111a | 
| Sukker, tilsatt (sugar, added)  | 
      0,0g | 20 | 
| Kostfiber (fibre, total dietary)  | 
      0,0g | 50 | 
| Protein (protein, total)  | 
      12g | 111a | 
| Salt (salt)  | 
      0,90g | 83 | 
| Alkohol (alcohol)  | 
      0,0g | 50 | 
| Vitamin A (vitamin A; retinol equiv)  | 
      160RAE | 85 | 
| Retinol (retinol (preformed vitamin A))  | 
      150µg | 111a | 
| Beta-karoten (beta-carotene)  | 
      96µg | 111a | 
| Vitamin D (vitamin D)  | 
      0,0µg | 111a | 
| Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv)  | 
      0,42alfa-TE | 111a | 
| Tiamin (thiamin)  | 
      0,19mg | 111a | 
| Riboflavin (riboflavin)  | 
      1,1mg | 111a | 
| Niacin (niacin, preformed)  | 
      0,0mg | 111a | 
| Vitamin B6 (vitamin B6, total)  | 
      0,0mg | 111a | 
| Folat (folate, total)  | 
      39µg | 111a | 
| Vitamin B12 (vitamin B12)  | 
      1,5µg | 111a | 
| Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid))  | 
      0,0mg | 20 | 
| Kalsium (calcium)  | 
      550mg | 111a | 
| Jern (iron, total)  | 
      0,70mg | 111a | 
| Natrium (sodium)  | 
      360mg | 111a | 
| Kalium (potassium)  | 
      1500mg | 111a | 
| Magnesium (magnesium)  | 
      87mg | 111a | 
| Sink (zinc)  | 
      1,0mg | 111a | 
| Selen (selenium)  | 
      8,0µg | 111a | 
| Kopper (copper)  | 
      0,010mg | 111a | 
| Fosfor (phosphorus)  | 
      570mg | 111a | 
| Jod (iodine)  | 
      200µg | 325 | 
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0115
 - Cheese or cheese product (US CFR)
 - A0784
 - Cheese (EUROFIR)
 - B1201
 - Cow
 - C0244
 - Whey
 - E0151
 - Solid
 - F0014
 - Fully heat-treated
 - G0003
 - Cooking method not applicable
 - H0184
 - Milk added
 - H0296
 - Cream added
 - H0324
 - Fat partially removed, 50% or more remaining
 - J0131
 - Preserved by chilling
 - K0003
 - No packing medium used
 - M0166
 - Plastic bag or pouch
 - N0017
 - Polyethylene
 - P0024
 - Human consumer, no age specification
 - P0040
 - Reduced fat food
 - P0132
 - "light" label claim
 - R0316
 - Norway
 - Z0112
 - Food industry prepared
 
Referanser
- 0
 - Vurdert som 100 % spiselig (netto).
 - 20
 - Vurdert verdi.
 - 50
 - Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
 - 61a
 - Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
 - 61b
 - Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
 - 65
 - Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
 - 83
 - Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
 - 85
 - Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
 - 111a
 - Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
 - 325
 - Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.