Kremost, krydder
Alle matvarer » Melk og melkeprodukter » Ost » Ost, helfet
Næringsinnhold
| Næringstoff | Verdi | Ref |
|---|---|---|
| Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
| Vann (water (moisture)) |
61g | 111a |
| Kilojoule (energy, total metabolisable) |
1100kJ | 61a |
| Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
280kcal | 61b |
| Fett (fat, total (total lipid)) |
27g | 111a |
| Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
17g | 111a |
| C12:0 (fatty acids) |
0,88g | 111a |
| C14:0 (fatty acids) |
2,7g | 111a |
| C16:0 (fatty acids) |
7,3g | 111a |
| C18:0 (fatty acids) |
2,8g | 111a |
| Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,62g | 111a |
| Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
6,1g | 111a |
| C16:1 sum (fatty acids) |
0,36g | 111a |
| C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
5,4g | 111a |
| Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
0,65g | 111a |
| C18:2n-6 (fatty acids) |
0,41g | 111a |
| C18:3n-3 (fatty acids) |
0,11g | 111a |
| C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 111a |
| C20:3n-6 (fatty acids) |
0,017g | 111a |
| C20:4n-3 (fatty acids) |
0,010g | 111a |
| C20:4n-6 (fatty acids) |
0,023g | 111a |
| C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,013g | 111a |
| C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,017g | 111a |
| C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,0g | 111a |
| Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,16g | 111a |
| Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,49g | 111a |
| Kolesterol (cholesterol) |
72mg | 111a |
| Karbohydrat (carbohydrate) |
2,6g | 80 |
| Stivelse (starch, total) |
0,0g | 50 |
| Mono- og disakkarider (sugars, total) |
2,6g | 111a |
| Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 20 |
| Kostfiber (fibre, total dietary) |
0,0g | 60a |
| Protein (protein, total) |
5,9g | 111a |
| Salt (salt) |
1,0g | 83 |
| Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
| Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
260RAE | 85 |
| Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
240µg | 111a |
| Beta-karoten (beta-carotene) |
160µg | 111a |
| Vitamin D (vitamin D) |
0,0µg | 111a |
| Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
0,70alfa-TE | 111a |
| Tiamin (thiamin) |
0,030mg | 111a |
| Riboflavin (riboflavin) |
0,19mg | 111a |
| Niacin (niacin, preformed) |
0,0mg | 111a |
| Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,0mg | 111a |
| Folat (folate, total) |
15µg | 111a |
| Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,33µg | 111a |
| Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 20 |
| Kalsium (calcium) |
96mg | 111a |
| Jern (iron, total) |
0,10mg | 111a |
| Natrium (sodium) |
400mg | 111a |
| Kalium (potassium) |
120mg | 111a |
| Magnesium (magnesium) |
9,3mg | 111a |
| Sink (zinc) |
0,68mg | 111a |
| Selen (selenium) |
7,6µg | 111a |
| Kopper (copper) |
0,010mg | 111a |
| Fosfor (phosphorus) |
120mg | 111a |
| Jod (iodine) |
24µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0185
- Uncured cheese (US CFR)
- A0786
- Uncured cheese (EUROFIR)
- B1201
- Cow
- C0245
- Curd
- E0119
- Semisolid with smooth consistency
- F0003
- Not heat-treated
- G0003
- Cooking method not applicable
- H0101
- Lactic acid fermented
- H0151
- Spice or herb added
- H0306
- Homogenized or emulsified
- J0151
- Ingredient preserved by heat treatment
- K0003
- No packing medium used
- M0160
- Aluminum tray or pan, plastic cover or wrapping
- M0213
- Box
- M0246
- Metal screw cap/pilfer proof
- N0022
- Polystyrene
- N0024
- Coating enamel
- P0024
- Human consumer, no age specification
- R0316
- Norway
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 20
- Vurdert verdi.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 60a
- Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 111a
- Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.