Søk i matvaretabellen:

Norvegia, fyldig, hvitost

Alle matvarer » Melk og melkeprodukter » Ost » Ost, helfet

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
41g 111a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1500kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
370kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
30g 111a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
19g 111a
C12:0
(fatty acids)
0,98g 111a
C14:0
(fatty acids)
3,0g 111a
C16:0
(fatty acids)
8,2g 111a
C18:0
(fatty acids)
3,2g 111a
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,69g 111a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,8g 111a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,40g 111a
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,0g 111a
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,72g 111a
C18:2n-6
(fatty acids)
0,46g 111a
C18:3n-3
(fatty acids)
0,12g 111a
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:3n-6
(fatty acids)
0,017g 111a
C20:4n-3
(fatty acids)
0,010g 111a
C20:4n-6
(fatty acids)
0,030g 111a
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,013g 111a
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,017g 111a
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 111a
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,18g 111a
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,54g 111a
Kolesterol
(cholesterol)
80mg 111a
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 111a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 60a
Protein
(protein, total)
25g 111a
Salt
(salt)
1,2g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
290RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
270µg 111a
Beta-karoten
(beta-carotene)
180µg 111a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 111a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,78alfa-TE 111a
Tiamin
(thiamin)
0,10mg 111a
Riboflavin
(riboflavin)
0,31mg 111a
Niacin
(niacin, preformed)
0,32mg 111a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 111a
Folat
(folate, total)
24µg 111a
Vitamin B12
(vitamin B12)
2,2µg 111a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
730mg 111a
Jern
(iron, total)
0,16mg 111a
Natrium
(sodium)
480mg 111a
Kalium
(potassium)
70mg 111a
Magnesium
(magnesium)
30mg 111a
Sink
(zinc)
4,1mg 111a
Selen
(selenium)
9,5µg 111a
Kopper
(copper)
0,040mg 111a
Fosfor
(phosphorus)
550mg 111a
Jod
(iodine)
27µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0312
Semihard cheese (CODEX)
B1201
Cow
C0245
Curd
E0151
Solid
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0298
Clotting enzyme added
J0104
Preserved by fermentation
J0131
Preserved by chilling
J0151
Ingredient preserved by heat treatment
K0003
No packing medium used
M0186
Plastic container, flexible or film
N0017
Polyethylene
P0024
Human consumer, no age specification
R0316
Norway
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
111a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: