Søk i matvaretabellen:

Kremost, urter

Alle matvarer » Melk og melkeprodukter » Ost » Ost, helfet

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
61g 111a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
280kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
27g 111a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
17g 111a
C12:0
(fatty acids)
0,88g 111a
C14:0
(fatty acids)
2,7g 111a
C16:0
(fatty acids)
7,3g 111a
C18:0
(fatty acids)
2,8g 111a
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,62g 111a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,1g 111a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,36g 111a
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,4g 111a
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,65g 111a
C18:2n-6
(fatty acids)
0,41g 111a
C18:3n-3
(fatty acids)
0,11g 111a
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:3n-6
(fatty acids)
0,017g 111a
C20:4n-3
(fatty acids)
0,010g 111a
C20:4n-6
(fatty acids)
0,023g 111a
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,013g 111a
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,017g 111a
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 111a
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,16g 111a
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,49g 111a
Kolesterol
(cholesterol)
72mg 111a
Karbohydrat
(carbohydrate)
2,7g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
2,7g 111a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
5,9g 111a
Salt
(salt)
1,0g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
260RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
240µg 111a
Beta-karoten
(beta-carotene)
160µg 111a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 111a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,70alfa-TE 111a
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 111a
Riboflavin
(riboflavin)
0,19mg 111a
Niacin
(niacin, preformed)
0,0mg 111a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 111a
Folat
(folate, total)
15µg 111a
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,33µg 111a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
96mg 111a
Jern
(iron, total)
0,10mg 111a
Natrium
(sodium)
400mg 111a
Kalium
(potassium)
120mg 111a
Magnesium
(magnesium)
9,0mg 111a
Sink
(zinc)
0,68mg 111a
Selen
(selenium)
8,0µg 111a
Kopper
(copper)
0,010mg 111a
Fosfor
(phosphorus)
120mg 111a
Jod
(iodine)
24µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0185
Uncured cheese (US CFR)
A0786
Uncured cheese (EUROFIR)
B1201
Cow
C0245
Curd
E0119
Semisolid with smooth consistency
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0101
Lactic acid fermented
H0151
Spice or herb added
H0306
Homogenized or emulsified
J0151
Ingredient preserved by heat treatment
K0003
No packing medium used
M0160
Aluminum tray or pan, plastic cover or wrapping
M0213
Box
M0426
Peel-off lid
N0022
Polystyrene
N0024
Coating enamel
P0024
Human consumer, no age specification
R0316
Norway
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
111a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: