Søk i matvaretabellen:

Taffelost, tomat

Alle matvarer » Melk og melkeprodukter » Ost » Ost, helfet

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
47g 111a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1300kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
310kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
24g 111a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
15g 111a
C12:0
(fatty acids)
0,78g 111a
C14:0
(fatty acids)
2,4g 111a
C16:0
(fatty acids)
6,5g 111a
C18:0
(fatty acids)
2,5g 111a
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 111a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,1g 20
C16:1 sum
(fatty acids)
0,32g 111a
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,8g 111a
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,49g 20
C18:2n-6
(fatty acids)
0,36g 111a
C18:3n-3
(fatty acids)
0,090g 111a
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:3n-6
(fatty acids)
0,020g 111a
C20:4n-3
(fatty acids)
0,010g 111a
C20:4n-6
(fatty acids)
0,020g 111a
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,011g 111a
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,010g 111a
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 111a
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,14g 111a
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,43g 111a
Kolesterol
(cholesterol)
75mg 111a
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,30g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,30g 111a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
24g 111a
Salt
(salt)
2,8g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
160RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
150µg 111a
Beta-karoten
(beta-carotene)
200µg 111a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 111a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,50alfa-TE 111a
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 111a
Riboflavin
(riboflavin)
0,20mg 111a
Niacin
(niacin, preformed)
0,10mg 111a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 111a
Folat
(folate, total)
0,0µg 111a
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 111a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
660mg 111a
Jern
(iron, total)
0,40mg 111a
Natrium
(sodium)
1100mg 111a
Kalium
(potassium)
88mg 111a
Magnesium
(magnesium)
25mg 111a
Sink
(zinc)
3,8mg 111a
Selen
(selenium)
0,0µg 111a
Kopper
(copper)
0,090mg 111a
Fosfor
(phosphorus)
710mg 111a
Jod
(iodine)
6,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0117
Pasteurized cheese product (US CFR)
A0787
Processed cheese (EUROFIR)
B1201
Cow
C0245
Curd
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0117
Flavoring or taste ingredient added
J0131
Preserved by chilling
J0151
Ingredient preserved by heat treatment
K0003
No packing medium used
M0156
Paperboard container
M0190
Aluminum foil wrapper
N0024
Coating enamel
P0024
Human consumer, no age specification
R0316
Norway
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
111a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: