Søk i matvaretabellen:

Østavind, gulost

Alle matvarer » Melk og melkeprodukter » Ost » Ost, ekstra fet

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
38g 111a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1600kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
400kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
32g 111a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
21g 111a
C12:0
(fatty acids)
1,0g 111a
C14:0
(fatty acids)
3,2g 111a
C16:0
(fatty acids)
8,7g 111a
C18:0
(fatty acids)
3,4g 111a
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,70g 111a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
7,2g 111a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,43g 111a
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,4g 111a
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,80g 111a
C18:2n-6
(fatty acids)
0,49g 111a
C18:3n-3
(fatty acids)
0,13g 111a
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:3n-6
(fatty acids)
0,020g 111a
C20:4n-3
(fatty acids)
0,010g 111a
C20:4n-6
(fatty acids)
0,030g 111a
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,010g 111a
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,020g 111a
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 111a
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,19g 111a
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,58g 111a
Kolesterol
(cholesterol)
83mg 111a
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 50
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 60a
Protein
(protein, total)
27g 111a
Salt
(salt)
1,0g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
270RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
260µg 111a
Beta-karoten
(beta-carotene)
150µg 111a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 111a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 111a
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 111a
Riboflavin
(riboflavin)
0,17mg 111a
Niacin
(niacin, preformed)
0,0mg 111a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 111a
Folat
(folate, total)
31µg 111a
Vitamin B12
(vitamin B12)
3,6µg 111a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
680mg 111a
Jern
(iron, total)
0,0mg 111a
Natrium
(sodium)
400mg 111a
Kalium
(potassium)
0,0mg 111a
Magnesium
(magnesium)
0,0mg 111a
Sink
(zinc)
4,0mg 111a
Selen
(selenium)
10µg 111a
Kopper
(copper)
0,0mg 111a
Fosfor
(phosphorus)
460mg 111a
Jod
(iodine)
15µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0312
Semihard cheese (CODEX)
B1201
Cow
C0246
Ink, aquatic animal
E0151
Solid
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0298
Clotting enzyme added
J0104
Preserved by fermentation
J0131
Preserved by chilling
J0151
Ingredient preserved by heat treatment
K0003
No packing medium used
M0186
Plastic container, flexible or film
N0017
Polyethylene
P0024
Human consumer, no age specification
R0316
Norway
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
111a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: