Søk i matvaretabellen:

Geitost, hvit, Balsfjord

Alle matvarer » Melk og melkeprodukter » Ost » Ost, ekstra fet

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
40g 111a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1600kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
400kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
34g 111a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
22g 111a
C12:0
(fatty acids)
1,1g 111a
C14:0
(fatty acids)
3,4g 111a
C16:0
(fatty acids)
9,3g 111a
C18:0
(fatty acids)
3,6g 111a
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,70g 111a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
7,8g 111a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,46g 111a
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,8g 111a
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,90g 111a
C18:2n-6
(fatty acids)
0,52g 111a
C18:3n-3
(fatty acids)
0,13g 111a
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:3n-6
(fatty acids)
0,020g 111a
C20:4n-3
(fatty acids)
0,010g 111a
C20:4n-6
(fatty acids)
0,031g 111a
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,020g 111a
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,020g 111a
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 111a
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,20g 111a
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,61g 111a
Kolesterol
(cholesterol)
100mg 111a
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 50
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 60a
Protein
(protein, total)
23g 111a
Salt
(salt)
1,0g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
260RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
260µg 111a
Beta-karoten
(beta-carotene)
1,3µg 111a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 111a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,90alfa-TE 111a
Tiamin
(thiamin)
0,10mg 111a
Riboflavin
(riboflavin)
0,26mg 111a
Niacin
(niacin, preformed)
0,42mg 111a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,10mg 111a
Folat
(folate, total)
19µg 111a
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,21µg 111a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
1000mg 111a
Jern
(iron, total)
0,26mg 111a
Natrium
(sodium)
400mg 111a
Kalium
(potassium)
100mg 111a
Magnesium
(magnesium)
63mg 111a
Sink
(zinc)
3,9mg 111a
Selen
(selenium)
9,0µg 111a
Kopper
(copper)
0,060mg 111a
Fosfor
(phosphorus)
710mg 111a
Jod
(iodine)
27µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0312
Semihard cheese (CODEX)
B2611
Doe (goat)
C0245
Curd
E0151
Solid
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0298
Clotting enzyme added
J0104
Preserved by fermentation
J0131
Preserved by chilling
K0003
No packing medium used
M0166
Plastic bag or pouch
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification
R0316
Norway
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
111a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: