Crème Chérie, mykost
Alle matvarer » Melk og melkeprodukter » Ost » Ost, ekstra fet
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
50g | 111a |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
1400kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
340kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
31g | 111a |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
19g | 111a |
C12:0 (fatty acids) |
1,0g | 111a |
C14:0 (fatty acids) |
3,1g | 111a |
C16:0 (fatty acids) |
8,4g | 111a |
C18:0 (fatty acids) |
3,3g | 111a |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
1,0g | 111a |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
8,3g | 111a |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,42g | 111a |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
6,2g | 111a |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
0,60g | 111a |
C18:2n-6 (fatty acids) |
0,47g | 111a |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,12g | 111a |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 111a |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,019g | 111a |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,010g | 111a |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,030g | 111a |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,014g | 111a |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,019g | 111a |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,0g | 111a |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,19g | 111a |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,56g | 111a |
Kolesterol (cholesterol) |
83mg | 111a |
Karbohydrat (carbohydrate) |
0,0g | 80 |
Stivelse (starch, total) |
0,0g | 50 |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
0,0g | 50 |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 20 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
0,0g | 50 |
Protein (protein, total) |
14g | 111a |
Salt (salt) |
2,3g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
160RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
140µg | 111a |
Beta-karoten (beta-carotene) |
220µg | 111a |
Vitamin D (vitamin D) |
0,20µg | 111a |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
0,70alfa-TE | 111a |
Tiamin (thiamin) |
0,0mg | 111a |
Riboflavin (riboflavin) |
0,20mg | 111a |
Niacin (niacin, preformed) |
0,0mg | 111a |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,0mg | 111a |
Folat (folate, total) |
14µg | 111a |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,50µg | 111a |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 20 |
Kalsium (calcium) |
390mg | 111a |
Jern (iron, total) |
0,30mg | 111a |
Natrium (sodium) |
900mg | 111a |
Kalium (potassium) |
100mg | 111a |
Magnesium (magnesium) |
16mg | 111a |
Sink (zinc) |
2,3mg | 111a |
Selen (selenium) |
0,0µg | 111a |
Kopper (copper) |
0,080mg | 111a |
Fosfor (phosphorus) |
960mg | 111a |
Jod (iodine) |
6,0µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0314
- Soft cheese (CODEX)
- B1201
- Cow
- C0245
- Curd
- E0151
- Solid
- F0014
- Fully heat-treated
- G0003
- Cooking method not applicable
- H0117
- Flavoring or taste ingredient added
- H0165
- Gelatin added
- H0262
- Animal fat or oil added
- H0298
- Clotting enzyme added
- J0104
- Preserved by fermentation
- J0131
- Preserved by chilling
- J0151
- Ingredient preserved by heat treatment
- K0003
- No packing medium used
- M0156
- Paperboard container
- M0190
- Aluminum foil wrapper
- N0024
- Coating enamel
- P0024
- Human consumer, no age specification
- R0316
- Norway
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 20
- Vurdert verdi.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 111a
- Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.