Søk i matvaretabellen:

Kvarg, 7 % fett, Kesam

Alle matvarer » Melk og melkeprodukter » Fløte, rømme, fløteerstatning

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
79g 111a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
450kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
110kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
7,1g 111a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
4,6g 111a
C12:0
(fatty acids)
0,23g 111a
C14:0
(fatty acids)
0,70g 111a
C16:0
(fatty acids)
1,9g 111a
C18:0
(fatty acids)
0,75g 111a
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,16g 111a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,6g 111a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,11g 111a
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,4g 111a
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,20g 111a
C18:2n-6
(fatty acids)
0,11g 111a
C18:3n-3
(fatty acids)
0,032g 111a
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0049g 111a
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0015g 111a
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0066g 111a
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0037g 111a
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0049g 111a
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 111a
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,040g 111a
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,13g 111a
Kolesterol
(cholesterol)
20mg 111a
Karbohydrat
(carbohydrate)
4,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
4,0g 111a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
7,0g 111a
Salt
(salt)
0,085g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
68RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
64µg 111a
Beta-karoten
(beta-carotene)
42µg 111a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 111a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,20alfa-TE 111a
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 111a
Riboflavin
(riboflavin)
0,20mg 111a
Niacin
(niacin, preformed)
0,10mg 111a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 111a
Folat
(folate, total)
26µg 111a
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,80µg 111a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
140mg 111a
Jern
(iron, total)
0,0mg 111a
Natrium
(sodium)
34mg 111a
Kalium
(potassium)
150mg 111a
Magnesium
(magnesium)
12mg 111a
Sink
(zinc)
0,58mg 111a
Selen
(selenium)
3,0µg 111a
Kopper
(copper)
0,020mg 111a
Fosfor
(phosphorus)
120mg 111a
Jod
(iodine)
16µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0185
Uncured cheese (US CFR)
A0786
Uncured cheese (EUROFIR)
B1201
Cow
C0245
Curd
E0119
Semisolid with smooth consistency
F0018
Partially heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0101
Lactic acid fermented
J0131
Preserved by chilling
J0135
Pasteurized by heat
K0003
No packing medium used
M0188
Plastic container, rigid or semirigid, aluminum lid
M0213
Box
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification
R0316
Norway
Z0112
Food industry prepared
Z0186
Fat content < 15%

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
111a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: