Søk i matvaretabellen:

Yoghurt, Gresk Sitron

Alle matvarer » Melk og melkeprodukter » Yoghurt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
81g 111a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
340kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
80kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,8g 111a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,2g 111a
C12:0
(fatty acids)
0,060g 111a
C14:0
(fatty acids)
0,18g 111a
C16:0
(fatty acids)
0,49g 111a
C18:0
(fatty acids)
0,19g 111a
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,040g 111a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,40g 111a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,020g 111a
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,36g 111a
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,0g 111a
C18:2n-6
(fatty acids)
0,030g 111a
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 111a
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 111a
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 111a
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,010g 111a
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,030g 111a
Kolesterol
(cholesterol)
5,0mg 111a
Karbohydrat
(carbohydrate)
8,2g 80
Stivelse
(starch, total)
0,20g 111a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
8,0g 111a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
4,9g 111a
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
7,7g 111a
Salt
(salt)
0,10g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
17RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
16µg 111a
Beta-karoten
(beta-carotene)
11µg 111a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 30
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 111a
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 111a
Riboflavin
(riboflavin)
0,10mg 111a
Niacin
(niacin, preformed)
0,20mg 30
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,040mg 30
Folat
(folate, total)
18µg 111a
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,50µg 111a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 10
Kalsium
(calcium)
100mg 111a
Jern
(iron, total)
0,0mg 30
Natrium
(sodium)
40mg 110b
Kalium
(potassium)
130mg 111a
Magnesium
(magnesium)
15mg 30
Sink
(zinc)
0,50mg 30
Selen
(selenium)
3,0µg 111a
Kopper
(copper)
0,030mg 30
Fosfor
(phosphorus)
120mg 111a
Jod
(iodine)
13µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0101
Cultured milk product (US CFR)
A0783
Fermented milk product (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0135
Semiliquid with smooth consistency
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0147
Fruit added
H0295
Lactose removed
H0306
Homogenized or emulsified
J0131
Preserved by chilling
J0135
Pasteurized by heat
K0003
No packing medium used
M0187
Plastic container, rigid or semirigid, plastic lid
M0377
Polystyrene container
N0022
Polystyrene
N0033
Polyester
P0024
Human consumer, no age specification
P0171
Lactose free food
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
30
Verdien er beregnet fra lignende matvare.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
110b
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2017, analysert verdi
111a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: