Søk i matvaretabellen:

Syrnet melk, rødbete/eple/lime, Biola

Alle matvarer » Melk og melkeprodukter » Melk og melkebasert drikke

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
88g 111a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
200kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
48kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,1g 111a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,70g 111a
C12:0
(fatty acids)
0,040g 111a
C14:0
(fatty acids)
0,11g 111a
C16:0
(fatty acids)
0,30g 111a
C18:0
(fatty acids)
0,11g 111a
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,050g 111a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,40g 111a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,010g 111a
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,22g 111a
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,0g 111a
C18:2n-6
(fatty acids)
0,020g 111a
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 111a
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 111a
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 111a
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0010g 111a
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,0040g 111a
Kolesterol
(cholesterol)
3,0mg 111a
Karbohydrat
(carbohydrate)
6,5g 80
Stivelse
(starch, total)
0,10g 111a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
6,4g 111a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
1,4g 111a
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,10g 111a
Protein
(protein, total)
3,0g 111a
Salt
(salt)
0,10g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
14RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
14µg 111a
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 111a
Vitamin D
(vitamin D)
0,80µg 111a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 111a
Tiamin
(thiamin)
0,10mg 111a
Riboflavin
(riboflavin)
0,10mg 111a
Niacin
(niacin, preformed)
0,10mg 111a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 111a
Folat
(folate, total)
30µg 111a
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,40µg 111a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,20mg 138
Kalsium
(calcium)
100mg 111a
Jern
(iron, total)
0,10mg 111a
Natrium
(sodium)
40mg 111a
Kalium
(potassium)
140mg 111a
Magnesium
(magnesium)
12mg 111a
Sink
(zinc)
0,40mg 111a
Selen
(selenium)
2,1µg 111a
Kopper
(copper)
0,0mg 111a
Fosfor
(phosphorus)
80mg 111a
Jod
(iodine)
13µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0101
Cultured milk product (US CFR)
A0783
Fermented milk product (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0123
Liquid, low viscosity, with no visible particles
F0018
Partially heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0107
Lactic acid-other agent fermented
H0147
Fruit added
H0158
Sucrose added
H0212
Vegetable added
H0295
Lactose removed
H0613
Polydextrose added (EC/CODEX)
H0646
Potassium sorbate added (EC/CODEX)
J0131
Preserved by chilling
J0135
Pasteurized by heat
K0003
No packing medium used
M0146
Paperboard container with plastic liner
M0213
Box
M0237
Plastic screw cap or lid
M0342
Paperboard container, surface treated both sides
N0017
Polyethylene
P0024
Human consumer, no age specification
P0171
Lactose free food
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
111a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: