Søk i matvaretabellen:

Lettmelk, 1,2 % fett, laktoseredusert

Alle matvarer » Melk og melkeprodukter » Melk og melkebasert drikke

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
90g 111a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
180kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
43kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,2g 111a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,74g 111a
C12:0
(fatty acids)
0,035g 111a
C14:0
(fatty acids)
0,12g 111a
C16:0
(fatty acids)
0,33g 111a
C18:0
(fatty acids)
0,13g 111a
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,050g 111a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,40g 111a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,020g 111a
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,24g 111a
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,0g 111a
C18:2n-6
(fatty acids)
0,017g 111a
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0043g 111a
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 111a
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 111a
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 111a
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0060g 111a
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,020g 111a
Kolesterol
(cholesterol)
3,0mg 111a
Karbohydrat
(carbohydrate)
4,7g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
4,7g 111a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 111a
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
3,3g 111a
Salt
(salt)
0,10g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
16RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
15µg 111a
Beta-karoten
(beta-carotene)
13µg 108a
Vitamin D
(vitamin D)
0,40µg 111a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 111a
Tiamin
(thiamin)
0,050mg 111a
Riboflavin
(riboflavin)
0,15mg 111a
Niacin
(niacin, preformed)
0,10mg 111a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,040mg 111a
Folat
(folate, total)
5,0µg 111a
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,50µg 111a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
130mg 111a
Jern
(iron, total)
0,010mg 111a
Natrium
(sodium)
40mg 111a
Kalium
(potassium)
170mg 111a
Magnesium
(magnesium)
10mg 111a
Sink
(zinc)
0,40mg 111a
Selen
(selenium)
1,0µg 111a
Kopper
(copper)
0,010mg 111a
Fosfor
(phosphorus)
120mg 111a
Jod
(iodine)
16µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0148
Milk or milk product (US CFR)
A0780
Liquid milk (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0123
Liquid, low viscosity, with no visible particles
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0203
Lactose converted
H0325
Fat partially removed, less than 50% remaining
J0123
Sterilized by heat
K0003
No packing medium used
M0156
Paperboard container
M0213
Box
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
P0170
Lactose reduced food
R0316
Norway

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
108a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
111a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: