Søk i matvaretabellen:

Milkshake, jordbærsmak

Alle matvarer » Melk og melkeprodukter » Melk og melkebasert drikke

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
83g 111a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
300kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
71kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,4g 111a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,90g 111a
C12:0
(fatty acids)
0,050g 111a
C14:0
(fatty acids)
0,14g 111a
C16:0
(fatty acids)
0,38g 111a
C18:0
(fatty acids)
0,15g 111a
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,050g 111a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,40g 111a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,017g 111a
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,28g 111a
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,0g 111a
C18:2n-6
(fatty acids)
0,021g 111a
C18:3n-3
(fatty acids)
0,010g 111a
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0011g 111a
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 111a
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 111a
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 111a
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0070g 111a
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,030g 111a
Kolesterol
(cholesterol)
4,0mg 111a
Karbohydrat
(carbohydrate)
11g 80
Stivelse
(starch, total)
0,59g 111a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
10g 111a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
4,5g 111a
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,010g 111a
Protein
(protein, total)
4,0g 111a
Salt
(salt)
0,10g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
14RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
13µg 111a
Beta-karoten
(beta-carotene)
11µg 108a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 108a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 111a
Tiamin
(thiamin)
0,050mg 111a
Riboflavin
(riboflavin)
0,16mg 111a
Niacin
(niacin, preformed)
0,12mg 111a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,040mg 111a
Folat
(folate, total)
5,0µg 111a
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,50µg 111a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
130mg 111a
Jern
(iron, total)
0,010mg 111a
Natrium
(sodium)
40mg 111a
Kalium
(potassium)
180mg 111a
Magnesium
(magnesium)
12mg 111a
Sink
(zinc)
0,50mg 111a
Selen
(selenium)
1,0µg 111a
Kopper
(copper)
0,010mg 111a
Fosfor
(phosphorus)
110mg 111a
Jod
(iodine)
12µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0148
Milk or milk product (US CFR)
A0781
Processed milk (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0123
Liquid, low viscosity, with no visible particles
F0018
Partially heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0150
Color added
H0227
Flavoring, spice or herb added
H0368
Stabilizer added
H0749
White sugar added
J0131
Preserved by chilling
J0151
Ingredient preserved by heat treatment
K0003
No packing medium used
M0146
Paperboard container with plastic liner
M0342
Paperboard container, surface treated both sides
N0017
Polyethylene
P0024
Human consumer, no age specification
R0316
Norway
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
108a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
111a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: