Søk i matvaretabellen:

Syrnet melk, Skumma Kulturmjølk

Alle matvarer » Melk og melkeprodukter » Melk og melkebasert drikke

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
91g 111a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
140kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
33kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,40g 111a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,20g 111a
C12:0
(fatty acids)
0,014g 111a
C14:0
(fatty acids)
0,043g 111a
C16:0
(fatty acids)
0,11g 111a
C18:0
(fatty acids)
0,045g 111a
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,010g 111a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,10g 111a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,010g 111a
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,080g 111a
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,0g 111a
C18:2n-6
(fatty acids)
0,0068g 111a
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0017g 111a
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 111a
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 111a
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 111a
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0020g 111a
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,0080g 111a
Kolesterol
(cholesterol)
1,0mg 111a
Karbohydrat
(carbohydrate)
4,1g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
4,1g 111a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 111a
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
3,2g 111a
Salt
(salt)
0,10g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
3,8RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
3,6µg 111a
Beta-karoten
(beta-carotene)
2,3µg 111a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 111a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 111a
Tiamin
(thiamin)
0,040mg 111a
Riboflavin
(riboflavin)
0,15mg 111a
Niacin
(niacin, preformed)
0,040mg 111a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,040mg 111a
Folat
(folate, total)
0,0µg 111a
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,30µg 111a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
120mg 111a
Jern
(iron, total)
0,0mg 111a
Natrium
(sodium)
40mg 111a
Kalium
(potassium)
170mg 111a
Magnesium
(magnesium)
11mg 111a
Sink
(zinc)
0,40mg 111a
Selen
(selenium)
1,0µg 111a
Kopper
(copper)
0,0mg 111a
Fosfor
(phosphorus)
100mg 111a
Jod
(iodine)
15µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0101
Cultured milk product (US CFR)
A0783
Fermented milk product (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0130
Liquid
F0018
Partially heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0107
Lactic acid-other agent fermented
H0248
Fat fully removed
J0131
Preserved by chilling
J0135
Pasteurized by heat
K0003
No packing medium used
M0146
Paperboard container with plastic liner
M0213
Box
M0343
Paperboard container, surface treated inside
N0017
Polyethylene
P0024
Human consumer, no age specification
R0316
Norway
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
111a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: