Søk i matvaretabellen:

Syrnet melk, Kulturmjølk

Alle matvarer » Melk og melkeprodukter » Melk og melkebasert drikke

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
88g 111a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
250kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
61kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
3,5g 111a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,3g 111a
C12:0
(fatty acids)
0,11g 111a
C14:0
(fatty acids)
0,35g 111a
C16:0
(fatty acids)
0,95g 111a
C18:0
(fatty acids)
0,37g 111a
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,080g 111a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,80g 111a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,046g 111a
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,70g 111a
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,10g 111a
C18:2n-6
(fatty acids)
0,050g 111a
C18:3n-3
(fatty acids)
0,014g 111a
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0021g 111a
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0029g 111a
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0016g 111a
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0022g 111a
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 111a
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,020g 111a
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,060g 111a
Kolesterol
(cholesterol)
10mg 111a
Karbohydrat
(carbohydrate)
4,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
4,0g 111a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 111a
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
3,3g 111a
Salt
(salt)
0,10g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
33RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
32µg 111a
Beta-karoten
(beta-carotene)
21µg 111a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 111a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 111a
Tiamin
(thiamin)
0,040mg 111a
Riboflavin
(riboflavin)
0,15mg 111a
Niacin
(niacin, preformed)
0,040mg 111a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,040mg 111a
Folat
(folate, total)
0,0µg 111a
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,30µg 111a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
120mg 111a
Jern
(iron, total)
0,0mg 111a
Natrium
(sodium)
40mg 111a
Kalium
(potassium)
170mg 111a
Magnesium
(magnesium)
10mg 111a
Sink
(zinc)
0,40mg 111a
Selen
(selenium)
1,0µg 111a
Kopper
(copper)
0,020mg 111a
Fosfor
(phosphorus)
100mg 111a
Jod
(iodine)
15µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0101
Cultured milk product (US CFR)
A0783
Fermented milk product (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0102
Liquid, high viscosity
F0018
Partially heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0107
Lactic acid-other agent fermented
H0306
Homogenized or emulsified
J0131
Preserved by chilling
J0135
Pasteurized by heat
K0003
No packing medium used
M0146
Paperboard container with plastic liner
M0213
Box
M0343
Paperboard container, surface treated inside
N0017
Polyethylene
P0024
Human consumer, no age specification
R0316
Norway
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
111a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: