Søk i matvaretabellen:

Milkshake, sjokoladesmak

Alle matvarer » Melk og melkeprodukter » Melk og melkebasert drikke

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
81g 111a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
330kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
78kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,5g 111a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,90g 111a
C12:0
(fatty acids)
0,046g 111a
C14:0
(fatty acids)
0,15g 111a
C16:0
(fatty acids)
0,41g 111a
C18:0
(fatty acids)
0,16g 111a
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,050g 111a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,30g 111a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,018g 111a
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,30g 111a
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,0g 111a
C18:2n-6
(fatty acids)
0,022g 111a
C18:3n-3
(fatty acids)
0,010g 111a
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 111a
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0012g 111a
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 111a
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 111a
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 111a
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0080g 111a
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,026g 111a
Kolesterol
(cholesterol)
4,0mg 111a
Karbohydrat
(carbohydrate)
12g 80
Stivelse
(starch, total)
0,080g 111a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
12g 111a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
4,9g 111a
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,21g 111a
Protein
(protein, total)
4,1g 111a
Salt
(salt)
0,43g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
19RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
18µg 111a
Beta-karoten
(beta-carotene)
11µg 108a
Vitamin D
(vitamin D)
0,010µg 111a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 108a
Tiamin
(thiamin)
0,080mg 111a
Riboflavin
(riboflavin)
0,19mg 111a
Niacin
(niacin, preformed)
0,15mg 111a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,17mg 111a
Folat
(folate, total)
5,0µg 111a
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,50µg 111a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
130mg 111a
Jern
(iron, total)
0,30mg 111a
Natrium
(sodium)
170mg 111a
Kalium
(potassium)
240mg 111a
Magnesium
(magnesium)
16mg 111a
Sink
(zinc)
0,50mg 111a
Selen
(selenium)
1,0µg 111a
Kopper
(copper)
0,010mg 111a
Fosfor
(phosphorus)
110mg 111a
Jod
(iodine)
15µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0148
Milk or milk product (US CFR)
A0781
Processed milk (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0123
Liquid, low viscosity, with no visible particles
F0018
Partially heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0227
Flavoring, spice or herb added
H0231
Chocolate or cocoa added
H0368
Stabilizer added
H0748
Milk protein added
H0749
White sugar added
J0131
Preserved by chilling
J0151
Ingredient preserved by heat treatment
K0003
No packing medium used
M0146
Paperboard container with plastic liner
M0214
Bottle
M0342
Paperboard container, surface treated both sides
N0017
Polyethylene
P0024
Human consumer, no age specification
R0316
Norway
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
108a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
111a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: