Søk i matvaretabellen:

Iskrem, fløte, med sjokoladebiter

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Dessert, iskrem og tilbehør

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
55g 131
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1000kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
240kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
13g 131
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
7,7g 131
C12:0
(fatty acids)
0,36g 136
C14:0
(fatty acids)
1,1g 136
C16:0
(fatty acids)
3,5g 136
C18:0
(fatty acids)
1,6g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,35g 131
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,6g 131
C16:1 sum
(fatty acids)
0,18g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,0g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,28g 131
C18:2n-6
(fatty acids)
0,35g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,049g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0021g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0093g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0056g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,030g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0071g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0088g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,024g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,22g 136
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,26g 136
Kolesterol
(cholesterol)
29mg 131
Karbohydrat
(carbohydrate)
28g 131
Stivelse
(starch, total)
0,20g 131
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
28g 131
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
19g 131
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,80g 131
Protein
(protein, total)
3,5g 131
Salt
(salt)
0,10g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
100RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
100µg 131
Beta-karoten
(beta-carotene)
55µg 131
Vitamin D
(vitamin D)
0,090µg 131
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,27alfa-TE 131
Tiamin
(thiamin)
0,070mg 131
Riboflavin
(riboflavin)
0,15mg 131
Niacin
(niacin, preformed)
0,20mg 131
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,090mg 131
Folat
(folate, total)
3,0µg 131
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,50µg 131
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 131
Kalsium
(calcium)
110mg 131
Jern
(iron, total)
0,70mg 131
Natrium
(sodium)
40mg 131
Kalium
(potassium)
240mg 131
Magnesium
(magnesium)
29mg 131
Sink
(zinc)
0,70mg 131
Selen
(selenium)
0,0µg 131
Kopper
(copper)
0,15mg 131
Fosfor
(phosphorus)
130mg 131
Jod
(iodine)
8,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0227
Ice cream (US CFR)
A0789
Frozen dairy dessert (EUROFIR)
B1201
Cow
C0195
Cream
E0121
Liquid, high viscosity, with small particles
F0018
Partially heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0100
Flavoring or spice extract or concentrate added
H0158
Sucrose added
H0178
Aerated
H0231
Chocolate or cocoa added
H0306
Homogenized or emulsified
J0136
Preserved by freezing
J0151
Ingredient preserved by heat treatment
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
131
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: