Søk i matvaretabellen:

Mandeldrikke, tilsatt kalsium og vitaminer

Alle matvarer » Drikke » Juice, saft, brus o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
95g 400f
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
110kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
26kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,3g 400f
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,12g 30
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0g 136
C16:0
(fatty acids)
0,078g 136
C18:0
(fatty acids)
0,016g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,81g 30
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0058g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,79g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,26g 30
C18:2n-6
(fatty acids)
0,30g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0g 136
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,30g 136
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 400f
Karbohydrat
(carbohydrate)
3,5g 400f
Stivelse
(starch, total)
0,0g 10
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
3,1g 400f
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 10
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,20g 400f
Protein
(protein, total)
0,0g 400f
Salt
(salt)
0,12g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 400f
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 400f
Vitamin D
(vitamin D)
0,93µg 400f
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,9alfa-TE 400f
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 400f
Riboflavin
(riboflavin)
0,20mg 400f
Niacin
(niacin, preformed)
0,090mg 400f
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 400f
Folat
(folate, total)
0,40µg 400f
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,38µg 400f
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 400f
Kalsium
(calcium)
130mg 400f
Jern
(iron, total)
0,050mg 400f
Natrium
(sodium)
49mg 400f
Kalium
(potassium)
17mg 400f
Magnesium
(magnesium)
6,4mg 400f
Sink
(zinc)
0,040mg 400f
Selen
(selenium)
0,0µg 400f
Kopper
(copper)
0,020mg 607
Fosfor
(phosphorus)
67mg 400f
Jod
(iodine)
1,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0182
Milk analog (US CFR)
A0788
Immitation milk products (EUROFIR)
B2720
Almond, sweet
C0134
Seed, skin removed
E0123
Liquid, low viscosity, with no visible particles
F0001
Extent of heat treatment not known
G0003
Cooking method not applicable
H0148
Water added
H0159
Mineral added
H0163
Vitamin added
H0367
Salt added
J0120
Preserved by heat treatment
K0003
No packing medium used
M0213
Box
N0039
Paper or paperboard
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
30
Verdien er beregnet fra lignende matvare.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400f
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2016.02.17. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
607
Öhrvik, V., Engman, J., Grönholm, R., Staffas, A., Sandler, HS,. von Malmborg, A. Drycker - analys av näringsämnen. [Rapport 20-2015]. Livsmedelsverket, Uppsala, 2015. Nettversjon, http://www.livsmedelsverket.se/globalassets/rapporter/2015/drycker---analys-av-naringsamnen---rapport-20_2015.pdf

Søk i matvaretabellen: