Mandeldrikke, tilsatt kalsium og vitaminer
Alle matvarer » Drikke » Juice, saft, brus o.l.
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
95g | 400f |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
110kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
26kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
1,3g | 400f |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
0,12g | 30 |
C12:0 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
C14:0 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
C16:0 (fatty acids) |
0,078g | 136 |
C18:0 (fatty acids) |
0,016g | 136 |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 20 |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
0,81g | 30 |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,0058g | 136 |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
0,79g | 136 |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
0,26g | 30 |
C18:2n-6 (fatty acids) |
0,30g | 136 |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0g | 136 |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0g | 136 |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,0g | 136 |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,0g | 136 |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,30g | 136 |
Kolesterol (cholesterol) |
0,0mg | 400f |
Karbohydrat (carbohydrate) |
3,5g | 400f |
Stivelse (starch, total) |
0,0g | 10 |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
3,1g | 400f |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 10 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
0,20g | 400f |
Protein (protein, total) |
0,0g | 400f |
Salt (salt) |
0,12g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 20 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
0,0RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
0,0µg | 400f |
Beta-karoten (beta-carotene) |
0,0µg | 400f |
Vitamin D (vitamin D) |
0,93µg | 400f |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
2,9alfa-TE | 400f |
Tiamin (thiamin) |
0,0mg | 400f |
Riboflavin (riboflavin) |
0,20mg | 400f |
Niacin (niacin, preformed) |
0,090mg | 400f |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,0mg | 400f |
Folat (folate, total) |
0,40µg | 400f |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,38µg | 400f |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 400f |
Kalsium (calcium) |
130mg | 400f |
Jern (iron, total) |
0,050mg | 400f |
Natrium (sodium) |
49mg | 400f |
Kalium (potassium) |
17mg | 400f |
Magnesium (magnesium) |
6,4mg | 400f |
Sink (zinc) |
0,040mg | 400f |
Selen (selenium) |
0,0µg | 400f |
Kopper (copper) |
0,020mg | 607 |
Fosfor (phosphorus) |
67mg | 400f |
Jod (iodine) |
1,0µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0182
- Milk analog (US CFR)
- A0788
- Immitation milk products (EUROFIR)
- B2720
- Almond, sweet
- C0134
- Seed, skin removed
- E0123
- Liquid, low viscosity, with no visible particles
- F0001
- Extent of heat treatment not known
- G0003
- Cooking method not applicable
- H0148
- Water added
- H0159
- Mineral added
- H0163
- Vitamin added
- H0367
- Salt added
- J0120
- Preserved by heat treatment
- K0003
- No packing medium used
- M0213
- Box
- N0039
- Paper or paperboard
- P0024
- Human consumer, no age specification
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 10
- Manglende verdi, ukjent innhold.
- 20
- Vurdert verdi.
- 30
- Verdien er beregnet fra lignende matvare.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 136
- Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
- 400f
- Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2016.02.17. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
- 607
- Öhrvik, V., Engman, J., Grönholm, R., Staffas, A., Sandler, HS,. von Malmborg, A. Drycker - analys av näringsämnen. [Rapport 20-2015]. Livsmedelsverket, Uppsala, 2015. Nettversjon, http://www.livsmedelsverket.se/globalassets/rapporter/2015/drycker---analys-av-naringsamnen---rapport-20_2015.pdf