Søk i matvaretabellen:

Tortillachips, nachochips, Santa Maria

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Snacks

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
2,0g 221a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1900kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
460kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
18g 221a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,5g 221a
C12:0
(fatty acids)
0,0g 221a
C14:0
(fatty acids)
0,0090g 221a
C16:0
(fatty acids)
0,84g 221a
C18:0
(fatty acids)
0,46g 221a
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 221a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
10g 221a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,025g 221a
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
10g 221a
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
4,2g 221a
C18:2n-6
(fatty acids)
4,0g 221a
C18:3n-3
(fatty acids)
0,16g 221a
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 221a
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 221a
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 221a
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 221a
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 221a
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 221a
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 221a
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,17g 221a
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
4,0g 221a
Kolesterol
(cholesterol)
3,5mg 221a
Karbohydrat
(carbohydrate)
63g 80
Stivelse
(starch, total)
62g 221a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,3g 221a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
7,9g 221a
Protein
(protein, total)
7,1g 221a
Salt
(salt)
0,70g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
2,4RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 50
Beta-karoten
(beta-carotene)
29µg 221a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
4,9alfa-TE 221a
Tiamin
(thiamin)
0,70mg 221a
Riboflavin
(riboflavin)
0,070mg 221a
Niacin
(niacin, preformed)
1,4mg 221a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,46mg 221a
Folat
(folate, total)
15µg 221a
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
1,3mg 221a
Kalsium
(calcium)
48mg 221a
Jern
(iron, total)
1,3mg 221a
Natrium
(sodium)
280mg 221a
Kalium
(potassium)
250mg 221a
Magnesium
(magnesium)
73mg 221a
Sink
(zinc)
1,2mg 221a
Selen
(selenium)
2,7µg 221a
Kopper
(copper)
0,11mg 221a
Fosfor
(phosphorus)
180mg 221a
Jod
(iodine)
0,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0228
Snack food (US CFR)
A0868
Savoury snack (EUROFIR)
B1379
Field corn
C0134
Seed, skin removed
E0153
Whole, shape achieved by forming, thickness <0.3 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0263
Vegetable fat or oil added
H0366
Flattened
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
221a
Mattilsynet. Analyseprosjekt 2014-2015. Chips og salte nøtter. Publisert rapport (2015); "Næringsstoff- og tungmetallanalyser av chips og salte nøtter". http://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/bakevarer_sjokolade_snacks/rapport_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_chips_og_salte_notter_2015.20791/binary/Rapport:%20N%C3%A6ringsstoff-%20og%20tungmetallanalyser%20i%20chips%20og%20salte%20n%C3%B8tter%202015
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: