Søk i matvaretabellen:

Lungemos, kjøpt

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Diverse kjøttprodukter » Diverse kjøtt, farse, innmat, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
76g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
500kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
120kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
7,1g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
3,2g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 10
C14:0
(fatty acids)
0,0g 10
C16:0
(fatty acids)
0,0g 10
C18:0
(fatty acids)
0,0g 10
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,9g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 10
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 10
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,31g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,0g 10
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 10
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 10
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 10
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 10
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 10
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 10
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 10
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 10
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,061g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,43g 135
Kolesterol
(cholesterol)
67mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,50g 80
Stivelse
(starch, total)
0,10g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,20g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,10g 135
Protein
(protein, total)
13g 135
Salt
(salt)
2,2g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
4,3RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
4,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
4,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,15alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,090mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,20mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
2,6mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 135
Folat
(folate, total)
1,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,7µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
9,0mg 135
Jern
(iron, total)
1,8mg 135
Natrium
(sodium)
880mg 135
Kalium
(potassium)
110mg 135
Magnesium
(magnesium)
13mg 135
Sink
(zinc)
0,0mg 135
Selen
(selenium)
1,0µg 135
Kopper
(copper)
0,010mg 135
Fosfor
(phosphorus)
2,0mg 135
Jod
(iodine)
3,3µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0150
Meat or meat product (from mammal) (US CFR)
A0799
Meat dish (EUROFIR)
B1134
Animal (mammal)
C0187
Lung
E0134
Semisolid with solid pieces
F0014
Fully heat-treated
G0015
Boiled and drained
H0151
Spice or herb added
H0191
Meat added
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: