Søk i matvaretabellen:

Caffe mocca

Alle matvarer » Drikke » Vann, kaffe, te

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
77g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
380kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
91kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
2,1g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,4g 135
C12:0
(fatty acids)
0,074g 136
C14:0
(fatty acids)
0,23g 136
C16:0
(fatty acids)
0,62g 136
C18:0
(fatty acids)
0,24g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,050g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,56g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,031g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,45g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,10g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,035g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0089g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0015g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0020g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0011g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0014g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,013g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,041g 135
Kolesterol
(cholesterol)
5,2mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
16g 80
Stivelse
(starch, total)
0,50g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
15g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
13g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 20
Protein
(protein, total)
2,2g 135
Salt
(salt)
0,14g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
20RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
19µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
13µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,050alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,030mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,13mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
1,4mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,020mg 135
Folat
(folate, total)
2,9µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,26µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
90mg 135
Jern
(iron, total)
0,20mg 135
Natrium
(sodium)
55mg 135
Kalium
(potassium)
130mg 135
Magnesium
(magnesium)
30mg 135
Sink
(zinc)
0,23mg 135
Selen
(selenium)
0,52µg 135
Kopper
(copper)
0,043mg 135
Fosfor
(phosphorus)
67mg 135
Jod
(iodine)
11µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0268
Steeped beverage (US CFR)
A0845
Coffee, tea, cocoa (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0123
Liquid, low viscosity, with no visible particles
F0014
Fully heat-treated
G0036
Steeped
H0225
Ingredient added
H0231
Chocolate or cocoa added
H0259
Rehydrated
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: