Søk i matvaretabellen:

Blodpudding

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Diverse kjøttprodukter » Diverse kjøtt, farse, innmat, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
27g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1500kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
370kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
20g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
7,0g 135
C12:0
(fatty acids)
0,012g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,25g 460g
C16:0
(fatty acids)
3,3g 460g
C18:0
(fatty acids)
1,8g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,050g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
8,8g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,35g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,0g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,9g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
1,3g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,10g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,031g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,10g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,3g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
65mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
31g 80
Stivelse
(starch, total)
14g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
17g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
11g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
3,4g 135
Protein
(protein, total)
14g 135
Salt
(salt)
1,5g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
20RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
20µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
1,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,20µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,76alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,16mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,060mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
2,1mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,080mg 135
Folat
(folate, total)
17µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,50µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
18mg 135
Jern
(iron, total)
20mg 135
Natrium
(sodium)
600mg 135
Kalium
(potassium)
210mg 135
Magnesium
(magnesium)
36mg 135
Sink
(zinc)
1,0mg 135
Selen
(selenium)
12µg 135
Kopper
(copper)
0,13mg 135
Fosfor
(phosphorus)
120mg 135
Jod
(iodine)
3,4µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0221
Sausage or luncheon meat (US CFR)
A0798
Sausage or similar meat product (EUROFIR)
B1134
Animal (mammal)
C0185
Blood
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0151
Spice or herb added
H0262
Animal fat or oil added
H0319
Wheat added
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: