Søk i matvaretabellen:

Havredrikke, tilsatt kalsium og vitaminer

Alle matvarer » Drikke » Juice, saft, brus o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
91g 400a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
190kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
46kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,6g 400a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,20g 400a
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0025g 136
C16:0
(fatty acids)
0,25g 136
C18:0
(fatty acids)
0,028g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,80g 400a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0025g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,66g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,60g 400a
C18:2n-6
(fatty acids)
0,63g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,020g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,020g 136
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,64g 136
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 50
Karbohydrat
(carbohydrate)
6,5g 80
Stivelse
(starch, total)
2,5g 120
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
4,0g 104a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 120
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,80g 104a
Protein
(protein, total)
0,93g 82
Salt
(salt)
0,10g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 400a
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 400a
Vitamin D
(vitamin D)
0,50µg 104a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,080alfa-TE 400a
Tiamin
(thiamin)
0,050mg 400a
Riboflavin
(riboflavin)
0,13mg 104a
Niacin
(niacin, preformed)
0,14mg 400a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 400a
Folat
(folate, total)
20µg 104a
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,20µg 104a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 400a
Kalsium
(calcium)
120mg 104a
Jern
(iron, total)
0,50mg 400a
Natrium
(sodium)
40mg 104a
Kalium
(potassium)
50mg 400a
Magnesium
(magnesium)
3,0mg 400a
Sink
(zinc)
0,30mg 400a
Selen
(selenium)
1,0µg 400a
Kopper
(copper)
0,090mg 30
Fosfor
(phosphorus)
30mg 400a
Jod
(iodine)
0,10µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0182
Milk analog (US CFR)
A0788
Immitation milk products (EUROFIR)
B1219
Oat
C0133
Seed, skin present, germ present
E0123
Liquid, low viscosity, with no visible particles
F0001
Extent of heat treatment not known
G0003
Cooking method not applicable
H0148
Water added
H0162
Calcium added
H0163
Vitamin added
H0367
Salt added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
P0171
Lactose free food
P0183
Enriched claim or use
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
30
Verdien er beregnet fra lignende matvare.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
82
Beregnet ut fra spesifikk proteinfaktor http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/om_tabellverdiene_i_matvaretabellen
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
104a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, uspesifisert grunnlag.
120
Produktinformasjon, verdi hentet fra næringsdeklarasjon/produsentens nettside, 2009/2010.
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400a
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2008.05.05. Nettversjon, www.slv.se.

Søk i matvaretabellen: