Søk i matvaretabellen:

Soyadrikke, tilsatt kalsium, søtet

Alle matvarer » Drikke » Juice, saft, brus o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
90g 450c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
180kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
44kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
2,4g 450c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,40g 450c
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,19g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,064g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 60a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,50g 450c
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,40g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,4g 450c
C18:2n-6
(fatty acids)
0,75g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,096g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,096g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,75g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 450c
Karbohydrat
(carbohydrate)
2,2g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 450c
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
2,2g 450c
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
2,5g 122
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,50g 450c
Protein
(protein, total)
3,1g 450c
Salt
(salt)
0,14g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 450c
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 60a
Vitamin D
(vitamin D)
0,80µg 450c
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,32alfa-TE 450c
Tiamin
(thiamin)
0,060mg 450c
Riboflavin
(riboflavin)
0,20mg 450c
Niacin
(niacin, preformed)
0,10mg 450c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,030mg 450c
Folat
(folate, total)
9,0µg 450c
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,40µg 450c
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
1,0mg 450c
Kalsium
(calcium)
130mg 450c
Jern
(iron, total)
0,31mg 450c
Natrium
(sodium)
56mg 450c
Kalium
(potassium)
120mg 450c
Magnesium
(magnesium)
18mg 450c
Sink
(zinc)
0,30mg 450c
Selen
(selenium)
4,0µg 450c
Kopper
(copper)
0,090mg 450c
Fosfor
(phosphorus)
89mg 450c
Jod
(iodine)
1,2µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0182
Milk analog (US CFR)
A0788
Immitation milk products (EUROFIR)
B1452
Soybean
C0133
Seed, skin present, germ present
E0123
Liquid, low viscosity, with no visible particles
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0136
Sugar or sugar syrup added
H0148
Water added
H0162
Calcium added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
P0184
Fortified claim or use
P0171
Lactose free food
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
122
Produktinformasjon, verdi hentet fra næringsdeklarasjon/produsentenes nettside, 2015.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
450c
Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: