Søk i matvaretabellen:

Energidrikk, tilsatt taurin, koffein og B-vitaminer

Alle matvarer » Drikke » Juice, saft, brus o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
88g 460b
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
210kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
50kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,0g 104d
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,0g 50
C12:0
(fatty acids)
0,0g 20
C14:0
(fatty acids)
0,0g 20
C16:0
(fatty acids)
0,0g 20
C18:0
(fatty acids)
0,0g 20
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 50
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 20
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 20
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,0g 50
C18:2n-6
(fatty acids)
0,0g 20
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 20
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 20
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 20
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 20
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 20
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 20
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 20
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 20
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0g 20
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,0g 20
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 460b
Karbohydrat
(carbohydrate)
12g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
12g 104d
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
12g 104d
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 104d
Protein
(protein, total)
0,25g 460b
Salt
(salt)
0,047g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 460b
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 460b
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 50
Tiamin
(thiamin)
0,025mg 460b
Riboflavin
(riboflavin)
0,60mg 104a
Niacin
(niacin, preformed)
8,0mg 104d
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,30mg 104d
Folat
(folate, total)
0,0µg 460b
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,1µg 104d
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 460b
Kalsium
(calcium)
13mg 460b
Jern
(iron, total)
0,020mg 460b
Natrium
(sodium)
19mg 104d
Kalium
(potassium)
3,0mg 460b
Magnesium
(magnesium)
3,0mg 460b
Sink
(zinc)
0,0mg 460b
Selen
(selenium)
0,20µg 460b
Kopper
(copper)
0,0050mg 460b
Fosfor
(phosphorus)
0,0mg 460b
Jod
(iodine)
0,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0241
Soft drink (US CFR)
A0843
Soft drink (EUROFIR)
B1217
Water
C0005
Part of plant or animal not applicable
E0123
Liquid, low viscosity, with no visible particles
F0001
Extent of heat treatment not known
G0003
Cooking method not applicable
H0136
Sugar or sugar syrup added
H0175
Carbonated
H0210
Amino acid added
H0216
Vitamin b added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0204
Can
M0151
Metal container
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
104a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, uspesifisert grunnlag.
104d
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, gjennomsnitt fra flere produkter.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
460b
US Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA Nutrient Database for Standard Reference, versjon 23 (2010). Nettversjon, http://www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/search/

Søk i matvaretabellen: