Søk i matvaretabellen:

Smoothie, med juice, banan og bær

Alle matvarer » Drikke » Juice, saft, brus o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
83g 132
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
240kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
57kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,29g 132
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,057g 132
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0g 136
C16:0
(fatty acids)
0,022g 136
C18:0
(fatty acids)
0,0026g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 132
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,031g 132
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0015g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,014g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,12g 132
C18:2n-6
(fatty acids)
0,037g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,021g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,021g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,037g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 132
Karbohydrat
(carbohydrate)
12g 80
Stivelse
(starch, total)
2,0g 132
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
9,9g 132
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 132
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,8g 132
Protein
(protein, total)
0,87g 132
Salt
(salt)
0,0020g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
1,5RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 132
Beta-karoten
(beta-carotene)
18µg 132
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 132
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,52alfa-TE 132
Tiamin
(thiamin)
0,035mg 132
Riboflavin
(riboflavin)
0,042mg 132
Niacin
(niacin, preformed)
0,48mg 132
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,20mg 132
Folat
(folate, total)
22µg 132
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 132
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
19mg 132
Kalsium
(calcium)
11mg 132
Jern
(iron, total)
0,26mg 132
Natrium
(sodium)
0,78mg 132
Kalium
(potassium)
270mg 132
Magnesium
(magnesium)
23mg 132
Sink
(zinc)
0,14mg 132
Selen
(selenium)
0,50µg 132
Kopper
(copper)
0,064mg 132
Fosfor
(phosphorus)
23mg 132
Jod
(iodine)
1,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0112
Nonalcoholic beverage (US CFR)
A0842
Non alcoholic beverage (EUROFIR)
B1140
Fruit-producing plant
C0001
Part of plant or animal not known
E0138
Liquid, high viscosity, with solid pieces
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0130
Physically/chemically modified
H0147
Fruit added
H0362
Fruit juice added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
132
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: