Søk i matvaretabellen:

Smoothie, med yoghurt, juice, banan og bær

Alle matvarer » Drikke » Juice, saft, brus o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
84g 132
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
250kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
60kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,2g 132
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,67g 132
C12:0
(fatty acids)
0,029g 136
C14:0
(fatty acids)
0,087g 136
C16:0
(fatty acids)
0,28g 136
C18:0
(fatty acids)
0,096g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,035g 132
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,25g 132
C16:1 sum
(fatty acids)
0,015g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,21g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,12g 132
C18:2n-6
(fatty acids)
0,11g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,060g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,062g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,12g 135
Kolesterol
(cholesterol)
2,7mg 132
Karbohydrat
(carbohydrate)
9,9g 80
Stivelse
(starch, total)
1,1g 132
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
8,8g 132
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 132
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,3g 132
Protein
(protein, total)
1,7g 132
Salt
(salt)
0,030g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
11RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
9,0µg 132
Beta-karoten
(beta-carotene)
20µg 132
Vitamin D
(vitamin D)
0,0050µg 132
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,48alfa-TE 132
Tiamin
(thiamin)
0,043mg 132
Riboflavin
(riboflavin)
0,067mg 132
Niacin
(niacin, preformed)
0,37mg 132
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,14mg 132
Folat
(folate, total)
24µg 132
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,13µg 132
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
18mg 132
Kalsium
(calcium)
43mg 132
Jern
(iron, total)
0,22mg 132
Natrium
(sodium)
12mg 132
Kalium
(potassium)
240mg 132
Magnesium
(magnesium)
20mg 132
Sink
(zinc)
0,21mg 132
Selen
(selenium)
0,80µg 132
Kopper
(copper)
0,054mg 132
Fosfor
(phosphorus)
47mg 132
Jod
(iodine)
8,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0101
Cultured milk product (US CFR)
A0783
Fermented milk product (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0138
Liquid, high viscosity, with solid pieces
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0130
Physically/chemically modified
H0147
Fruit added
H0362
Fruit juice added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
132
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: