Søk i matvaretabellen:

Mørkt øl, Bayer og juleøl, 4,5-4,7 vol-% alkohol

Alle matvarer » Drikke » Alkoholholdige drikkevarer

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
91g 30
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
180kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
42kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,0g 104d
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,0g 50
C12:0
(fatty acids)
0,0g 20
C14:0
(fatty acids)
0,0g 20
C16:0
(fatty acids)
0,0g 20
C18:0
(fatty acids)
0,0g 20
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 50
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 20
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 20
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,0g 50
C18:2n-6
(fatty acids)
0,0g 20
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 20
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 20
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 20
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 20
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 20
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 20
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 20
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 20
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0g 20
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,0g 20
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 50
Karbohydrat
(carbohydrate)
4,1g 80
Stivelse
(starch, total)
3,6g 30
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,51g 30
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 104a
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 20
Protein
(protein, total)
0,0g 104d
Salt
(salt)
0,0050g 83
Alkohol
(alcohol)
3,7g 84
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 50
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 30
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 30
Tiamin
(thiamin)
0,040mg 30
Riboflavin
(riboflavin)
0,030mg 30
Niacin
(niacin, preformed)
0,35mg 30
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,020mg 30
Folat
(folate, total)
5,0µg 30
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
3,0mg 30
Jern
(iron, total)
0,010mg 30
Natrium
(sodium)
2,0mg 30
Kalium
(potassium)
40mg 30
Magnesium
(magnesium)
8,0mg 30
Sink
(zinc)
0,015mg 30
Selen
(selenium)
0,0µg 30
Kopper
(copper)
0,0060mg 30
Fosfor
(phosphorus)
20mg 30
Jod
(iodine)
0,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0195
Malt beverage (US CFR)
A0847
Beer or other malt beverage (EUROFIR)
B1230
Barley
C0102
Germinated or sprouted seed
E0123
Liquid, low viscosity, with no visible particles
F0001
Extent of heat treatment not known
G0003
Cooking method not applicable
H0227
Flavoring, spice or herb added
H0246
Carbonated by fermentation
H0256
Carbohydrate fermented
J0104
Preserved by fermentation
K0003
No packing medium used
M0194
Can, bottle or jar
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared
Z0167
Alcohol content 3.1-5%

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
30
Verdien er beregnet fra lignende matvare.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
84
Beregnet ut fra spesifikk omregningsfaktor for alkohol. http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/om_tabellverdiene_i_matvaretabellen
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
104a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, uspesifisert grunnlag.
104d
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, gjennomsnitt fra flere produkter.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: