Søk i matvaretabellen:

Brus, fruktjuice, kunstig søtet, lett, Solo light, Mozell light o.l.

Alle matvarer » Drikke » Juice, saft, brus o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
100g 460b
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
17kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
4,0kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,0g 104a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,0g 50
C12:0
(fatty acids)
0,0g 20
C14:0
(fatty acids)
0,0g 20
C16:0
(fatty acids)
0,0g 20
C18:0
(fatty acids)
0,0g 20
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 50
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 20
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 20
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,0g 50
C18:2n-6
(fatty acids)
0,0g 20
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 20
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 20
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 20
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 20
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 20
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 20
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 20
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 20
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0g 20
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,0g 20
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 50
Karbohydrat
(carbohydrate)
1,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,0g 104d
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 120
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 104a
Protein
(protein, total)
0,0g 104a
Salt
(salt)
0,018g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,072RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 50
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,86µg 120
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 460b
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 460b
Riboflavin
(riboflavin)
0,0mg 460b
Niacin
(niacin, preformed)
0,0mg 460b
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 460b
Folat
(folate, total)
0,91µg 30
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
1,1mg 30
Kalsium
(calcium)
0,0mg 20
Jern
(iron, total)
0,040mg 460b
Natrium
(sodium)
7,0mg 104d
Kalium
(potassium)
2,0mg 460b
Magnesium
(magnesium)
1,0mg 460b
Sink
(zinc)
0,0mg 460b
Selen
(selenium)
0,0µg 460b
Kopper
(copper)
0,025mg 460b
Fosfor
(phosphorus)
0,0mg 460b
Jod
(iodine)
0,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0241
Soft drink (US CFR)
A0843
Soft drink (EUROFIR)
B1217
Water
C0005
Part of plant or animal not applicable
E0123
Liquid, low viscosity, with no visible particles
F0022
Heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0108
Nonnutritive sweetener added
H0117
Flavoring or taste ingredient added
H0150
Color added
H0175
Carbonated
H0362
Fruit juice added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0194
Can, bottle or jar
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
P0090
No or reduced sugar claim or use
P0132
"light" label claim
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
30
Verdien er beregnet fra lignende matvare.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
104a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, uspesifisert grunnlag.
104d
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, gjennomsnitt fra flere produkter.
120
Produktinformasjon, verdi hentet fra næringsdeklarasjon/produsentens nettside, 2009/2010.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
460b
US Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA Nutrient Database for Standard Reference, versjon 23 (2010). Nettversjon, http://www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/search/

Søk i matvaretabellen: