Søk i matvaretabellen:

Lettøl, lett, 2,5 vol-% alkohol

Alle matvarer » Drikke » Alkoholholdige drikkevarer

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
94g 313
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
25kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,0g 420a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,0g 50
C12:0
(fatty acids)
0,0g 20
C14:0
(fatty acids)
0,0g 20
C16:0
(fatty acids)
0,0g 20
C18:0
(fatty acids)
0,0g 20
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 50
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 20
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 20
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,0g 50
C18:2n-6
(fatty acids)
0,0g 20
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 20
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 20
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 20
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 20
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 20
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 20
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 20
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 20
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0g 20
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,0g 20
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 50
Karbohydrat
(carbohydrate)
2,5g 80
Stivelse
(starch, total)
2,3g 313
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,19g 313
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 420a
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 20
Protein
(protein, total)
0,20g 420a
Salt
(salt)
0,0053g 83
Alkohol
(alcohol)
2,0g 104a
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 50
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 420a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 50
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 420a
Riboflavin
(riboflavin)
0,030mg 420a
Niacin
(niacin, preformed)
0,70mg 420a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,035mg 420a
Folat
(folate, total)
3,0µg 420a
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 420a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 420a
Kalsium
(calcium)
6,0mg 410a
Jern
(iron, total)
0,030mg 410a
Natrium
(sodium)
2,1mg 410a
Kalium
(potassium)
30mg 410a
Magnesium
(magnesium)
8,0mg 410a
Sink
(zinc)
0,0060mg 410a
Selen
(selenium)
0,050µg 410a
Kopper
(copper)
0,0080mg 410a
Fosfor
(phosphorus)
15mg 410a
Jod
(iodine)
0,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0195
Malt beverage (US CFR)
A0847
Beer or other malt beverage (EUROFIR)
B1230
Barley
C0102
Germinated or sprouted seed
E0123
Liquid, low viscosity, with no visible particles
F0001
Extent of heat treatment not known
G0003
Cooking method not applicable
H0151
Spice or herb added
H0232
Alcohol fermented
H0287
Alcohol partially removed
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0194
Can, bottle or jar
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
P0132
"light" label claim
P0161
Label claim in food name
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
104a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, uspesifisert grunnlag.
313
Bryggeriindustriens forskningslaboratorium. Analysedata. Internt notat, 1994.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
410a
Institutet för hälsa och välfärd. Fineli livsmedelsdatabasen, versjon 9 (2008). Nettversjon, http://www.fineli.fi/index.php?lang=sv
420a
Danmarks Fødevareforskning. Fødevaredatabanken, versjon 7.01 (2009). Nettversjon, http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_default.asp

Søk i matvaretabellen: