Gelatin, plater/pulver
Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Diverse ingredienser
Næringsinnhold
| Næringstoff | Verdi | Ref |
|---|---|---|
| Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
| Vann (water (moisture)) |
13g | 460e |
| Kilojoule (energy, total metabolisable) |
1500kJ | 61a |
| Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
340kcal | 61b |
| Fett (fat, total (total lipid)) |
0,10g | 460e |
| Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
0,070g | 460e |
| C12:0 (fatty acids) |
0,0g | 318 |
| C14:0 (fatty acids) |
0,0030g | 318 |
| C16:0 (fatty acids) |
0,045g | 318 |
| C18:0 (fatty acids) |
0,023g | 318 |
| Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 50 |
| Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
0,060g | 460e |
| C16:1 sum (fatty acids) |
0,0054g | 318 |
| C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
0,092g | 318 |
| Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
0,010g | 460e |
| C18:2n-6 (fatty acids) |
0,023g | 318 |
| C18:3n-3 (fatty acids) |
0,0021g | 318 |
| C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 318 |
| C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 318 |
| C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 318 |
| C20:4n-6 (fatty acids) |
0,0g | 318 |
| C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0g | 318 |
| C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0g | 318 |
| C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,0g | 318 |
| Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,0030g | 73n |
| Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,025g | 74n |
| Kolesterol (cholesterol) |
0,0mg | 20 |
| Karbohydrat (carbohydrate) |
0,0g | 20 |
| Stivelse (starch, total) |
0,0g | 20 |
| Mono- og disakkarider (sugars, total) |
0,0g | 20 |
| Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 50 |
| Kostfiber (fibre, total dietary) |
0,0g | 20 |
| Protein (protein, total) |
86g | 460e |
| Salt (salt) |
0,49g | 83 |
| Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
| Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
0,0RAE | 20 |
| Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
0,0µg | 20 |
| Beta-karoten (beta-carotene) |
0,0µg | 20 |
| Vitamin D (vitamin D) |
0,0µg | 20 |
| Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
0,0alfa-TE | 20 |
| Tiamin (thiamin) |
0,025mg | 460e |
| Riboflavin (riboflavin) |
0,23mg | 460e |
| Niacin (niacin, preformed) |
0,085mg | 460e |
| Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,0070mg | 460e |
| Folat (folate, total) |
30µg | 460e |
| Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,0µg | 50 |
| Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 20 |
| Kalsium (calcium) |
55mg | 460e |
| Jern (iron, total) |
1,1mg | 460e |
| Natrium (sodium) |
200mg | 460e |
| Kalium (potassium) |
16mg | 460e |
| Magnesium (magnesium) |
22mg | 460e |
| Sink (zinc) |
0,14mg | 460e |
| Selen (selenium) |
1,0µg | 400c |
| Kopper (copper) |
2,2mg | 460e |
| Fosfor (phosphorus) |
39mg | 460e |
| Jod (iodine) |
5,0µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0319
- Stabilizer, thickener or gelling agent (US CFR)
- A0852
- Miscellaneous food product (EUROFIR)
- B1136
- Swine
- C0219
- Gelatin
- E0001
- Physical state, shape or form not known
- F0014
- Fully heat-treated
- G0003
- Cooking method not applicable
- H0138
- Water removed
- H0277
- Hydrolyzed
- J0116
- Dehydrated or dried
- J0123
- Sterilized by heat
- K0003
- No packing medium used
- M0001
- Container or wrapping not known
- N0001
- Food contact surface not known
- P0024
- Human consumer, no age specification
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 20
- Vurdert verdi.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 73n
- Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 318: Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29
- 74n
- Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 318: Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 318
- Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2008-2009. Analyser av svinekjøtt. Publisert rapport; «Analyser av svinekjøtt 2009». http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/article9925.ece/BINARY/Analyser+av+svinekj%C3%B8tt+2009+%28PDF%29
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
- 400c
- Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2013.01.10. Nettversjon, www.slv.se.
- 460e
- U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 25 (2012). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl