Søk i matvaretabellen:

Popcorn, mikrobølgeovn

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Snacks

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
1,5g 400c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1900kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
460kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
22g 400c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
10g 400c
C12:0
(fatty acids)
0,066g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,31g 460g
C16:0
(fatty acids)
13g 460g
C18:0
(fatty acids)
1,4g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 400c
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
8,4g 400c
C16:1 sum
(fatty acids)
0,044g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,5g 400c
C18:2n-6
(fatty acids)
3,7g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0031g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0052g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0030g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
3,7g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
2,0mg 400c
Karbohydrat
(carbohydrate)
48g 80
Stivelse
(starch, total)
47g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,0g 20
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
15g 30
Protein
(protein, total)
9,4g 400c
Salt
(salt)
1,4g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 20
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,8alfa-TE 20
Tiamin
(thiamin)
0,097mg 20
Riboflavin
(riboflavin)
0,070mg 20
Niacin
(niacin, preformed)
1,4mg 20
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,20mg 20
Folat
(folate, total)
21µg 400c
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,094µg 20
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
9,6mg 20
Jern
(iron, total)
2,3mg 20
Natrium
(sodium)
540mg 400c
Kalium
(potassium)
180mg 20
Magnesium
(magnesium)
71mg 20
Sink
(zinc)
2,5mg 20
Selen
(selenium)
5,0µg 20
Kopper
(copper)
0,16mg 30
Fosfor
(phosphorus)
180mg 20
Jod
(iodine)
4,5µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0228
Snack food (US CFR)
A0868
Savoury snack (EUROFIR)
B1454
Popcorn
C0133
Seed, skin present, germ present
E0131
Whole
F0014
Fully heat-treated
G0009
Popped
G0011
Cooked by microwave
H0138
Water removed
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
30
Verdien er beregnet fra lignende matvare.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400c
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2013.01.10. Nettversjon, www.slv.se.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: