Søk i matvaretabellen:

Eddik, 7 %

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Diverse ingredienser

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
93g 400e
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
17kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
4,0kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,0g 50
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,0g 50
C12:0
(fatty acids)
0,0g 50
C14:0
(fatty acids)
0,0g 50
C16:0
(fatty acids)
0,0g 50
C18:0
(fatty acids)
0,0g 50
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 50
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 50
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 50
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,0g 50
C18:2n-6
(fatty acids)
0,0g 50
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 50
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 50
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 50
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 50
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 50
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 50
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 50
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 50
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0g 50
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,0g 50
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 50
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,60g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,60g 450c
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
0,40g 450c
Salt
(salt)
0,013g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 50
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 50
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 450c
Riboflavin
(riboflavin)
0,0mg 450c
Niacin
(niacin, preformed)
0,0mg 450c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 450c
Folat
(folate, total)
0,0µg 450c
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
3,0mg 450c
Jern
(iron, total)
0,10mg 450c
Natrium
(sodium)
5,0mg 450c
Kalium
(potassium)
34mg 450c
Magnesium
(magnesium)
4,0mg 450c
Sink
(zinc)
0,10mg 450c
Selen
(selenium)
1,0µg 450c
Kopper
(copper)
0,070mg 450c
Fosfor
(phosphorus)
10mg 450c
Jod
(iodine)
0,0µg 10

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0302
Vinegar (US CFR)
A0856
Seasoning or extract (EUROFIR)
B1140
Fruit-producing plant
C0001
Part of plant or animal not known
E0123
Liquid, low viscosity, with no visible particles
F0001
Extent of heat treatment not known
G0003
Cooking method not applicable
H0123
Alcohol-acetic acid fermented
J0104
Preserved by fermentation
K0003
No packing medium used
M0194
Can, bottle or jar
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
400e
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
450c
Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.

Søk i matvaretabellen: