Søk i matvaretabellen:

Urtesalt

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Diverse ingredienser

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
10g 400c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
200kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
47kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,7g 400c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,075g 136
C12:0
(fatty acids)
0,0037g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0052g 136
C16:0
(fatty acids)
0,054g 136
C18:0
(fatty acids)
0,0066g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,058g 136
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,058g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,19g 136
C18:2n-6
(fatty acids)
0,080g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,11g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,11g 136
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,080g 136
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 50
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,30g 20
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,30g 400c
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
7,6g 400c
Salt
(salt)
75g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 50
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 50
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 400c
Riboflavin
(riboflavin)
0,0mg 400c
Niacin
(niacin, preformed)
0,0mg 400c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 400c
Folat
(folate, total)
0,0µg 400c
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
3200mg 400c
Jern
(iron, total)
0,0mg 400c
Natrium
(sodium)
30000mg 400c
Kalium
(potassium)
2000mg 400c
Magnesium
(magnesium)
0,0mg 400c
Sink
(zinc)
0,0mg 400c
Selen
(selenium)
0,0µg 400c
Kopper
(copper)
0,14mg 20
Fosfor
(phosphorus)
140mg 400c
Jod
(iodine)
0,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0134
Salt or salt substitute (US CFR)
A0856
Seasoning or extract (EUROFIR)
B1655
Sodium chloride
C0005
Part of plant or animal not applicable
E0106
Finely ground
F0001
Extent of heat treatment not known
G0003
Cooking method not applicable
H0138
Water removed
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400c
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2013.01.10. Nettversjon, www.slv.se.

Søk i matvaretabellen: