Søk i matvaretabellen:

Bakepulver

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Diverse ingredienser

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
6,3g 450c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
730kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
170kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,0g 450c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,0g 50
C12:0
(fatty acids)
0,0g 50
C14:0
(fatty acids)
0,0g 50
C16:0
(fatty acids)
0,0g 50
C18:0
(fatty acids)
0,0g 50
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 50
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 50
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 50
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,0g 50
C18:2n-6
(fatty acids)
0,0g 50
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 50
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 50
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 50
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 50
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 50
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 50
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 50
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 50
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0g 50
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,0g 50
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 50
Karbohydrat
(carbohydrate)
38g 80
Stivelse
(starch, total)
38g 450c
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 50
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
5,2g 450c
Salt
(salt)
30g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 50
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 60a
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 60a
Riboflavin
(riboflavin)
0,0mg 60a
Niacin
(niacin, preformed)
0,0mg 60a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 60a
Folat
(folate, total)
0,0µg 60a
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
1100mg 450c
Jern
(iron, total)
0,0mg 60a
Natrium
(sodium)
12000mg 450c
Kalium
(potassium)
49mg 450c
Magnesium
(magnesium)
9,0mg 450c
Sink
(zinc)
2,8mg 450c
Selen
(selenium)
0,0µg 60a
Kopper
(copper)
0,0mg 60a
Fosfor
(phosphorus)
8400mg 450c
Jod
(iodine)
0,0µg 10

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0181
Food additive (US CFR)
A0854
Baking ingredient (EUROFIR)
B1654
Sodium bicarbonate
C0005
Part of plant or animal not applicable
E0106
Finely ground
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0146
Starch added
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
450c
Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.

Søk i matvaretabellen: