Søk i matvaretabellen:

Ostepop

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Snacks

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
2,0g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
2100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
500kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
30g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
4,8g 135
C12:0
(fatty acids)
0,11g 136
C14:0
(fatty acids)
0,34g 136
C16:0
(fatty acids)
2,5g 136
C18:0
(fatty acids)
1,2g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,12g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
8,8g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,045g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
8,4g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
16g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
15g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,069g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0021g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0028g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0016g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0021g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,14g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
15g 135
Kolesterol
(cholesterol)
11mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
44g 80
Stivelse
(starch, total)
41g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
2,9g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,20g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
3,3g 135
Protein
(protein, total)
9,8g 135
Salt
(salt)
2,1g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
44RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
36µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
92µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,020µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
16alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,10mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,080mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,70mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,070mg 135
Folat
(folate, total)
10µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,20µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
97mg 135
Jern
(iron, total)
0,80mg 135
Natrium
(sodium)
850mg 135
Kalium
(potassium)
90mg 135
Magnesium
(magnesium)
34mg 135
Sink
(zinc)
1,6mg 135
Selen
(selenium)
3,0µg 135
Kopper
(copper)
0,10mg 135
Fosfor
(phosphorus)
140mg 135
Jod
(iodine)
4,2µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0228
Snack food (US CFR)
A0868
Savoury snack (EUROFIR)
B1232
Corn
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0140
Whole, shape achieved by forming, thickness 0.3-1.5 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0138
Water removed
H0143
Cheese added
H0263
Vegetable fat or oil added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: