Søk i matvaretabellen:

Popcorn, uten fett

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Snacks

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
4,1g 460b
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1500kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
370kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
4,2g 460b
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,57g 460b
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,49g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,070g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,1g 460b
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0046g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,86g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,9g 460b
C18:2n-6
(fatty acids)
2,1g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,050g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,050g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,1g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
63g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 10
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 10
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
15g 460b
Protein
(protein, total)
12g 460b
Salt
(salt)
0,85g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
10RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 50
Beta-karoten
(beta-carotene)
120µg 460b
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,11alfa-TE 20
Tiamin
(thiamin)
0,20mg 460b
Riboflavin
(riboflavin)
0,28mg 460b
Niacin
(niacin, preformed)
1,9mg 460b
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,25mg 460b
Folat
(folate, total)
9,0µg 20
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,25µg 460b
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
10mg 460b
Jern
(iron, total)
2,7mg 460b
Natrium
(sodium)
340mg 20
Kalium
(potassium)
300mg 460b
Magnesium
(magnesium)
130mg 460b
Sink
(zinc)
3,4mg 460b
Selen
(selenium)
9,9µg 460b
Kopper
(copper)
0,42mg 460b
Fosfor
(phosphorus)
300mg 460b
Jod
(iodine)
4,5µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0228
Snack food (US CFR)
A0868
Savoury snack (EUROFIR)
B1454
Popcorn
C0133
Seed, skin present, germ present
E0131
Whole
F0014
Fully heat-treated
G0009
Popped
H0138
Water removed
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0197
Bag, sack or pouch
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
460b
US Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA Nutrient Database for Standard Reference, versjon 23 (2010). Nettversjon, http://www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/search/
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: