Søk i matvaretabellen:

Sjokoladesaus, kjøpt

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Dessert, iskrem og tilbehør

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
28g 100
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
270kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,2g 100
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,57g 20
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0010g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,24g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,27g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 10
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,45g 20
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,29g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,12g 20
C18:2n-6
(fatty acids)
0,024g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0020g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0020g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,024g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
62g 100
Stivelse
(starch, total)
2,4g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
60g 20
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
60g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
2,3g 100
Salt
(salt)
0,26g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 50
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 20
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 20
Riboflavin
(riboflavin)
0,0mg 20
Niacin
(niacin, preformed)
0,0mg 20
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 20
Folat
(folate, total)
0,0µg 20
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
23mg 400e
Jern
(iron, total)
2,1mg 400e
Natrium
(sodium)
100mg 400e
Kalium
(potassium)
670mg 400e
Magnesium
(magnesium)
100mg 400e
Sink
(zinc)
1,3mg 400e
Selen
(selenium)
0,19µg 400e
Kopper
(copper)
0,090mg 20
Fosfor
(phosphorus)
130mg 400e
Jod
(iodine)
0,0µg 10

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0287
Sweet sauce or topping (US CFR)
A0863
Dessert sauce (EUROFIR)
B1012
Sugar-producing plant
C0271
Sugar syrup or syrup solids
E0135
Semiliquid with smooth consistency
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0231
Chocolate or cocoa added
H0749
White sugar added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0214
Bottle
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
100
Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
400e
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: