Søk i matvaretabellen:

Gjær, pressgjær

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Diverse ingredienser

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
69g 460e
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
450kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
110kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,9g 460e
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,24g 460e
C12:0
(fatty acids)
0,0g 206
C14:0
(fatty acids)
0,0g 206
C16:0
(fatty acids)
0,17g 206
C18:0
(fatty acids)
0,059g 206
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,1g 460e
C16:1 sum
(fatty acids)
0,45g 206
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,44g 206
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,0g 460e
C18:2n-6
(fatty acids)
0,0076g 206
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 206
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 206
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 206
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 206
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 206
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 206
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 206
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 206
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0g 73o
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,0080g 74o
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
10g 20
Stivelse
(starch, total)
10g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 460e
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
8,1g 460e
Protein
(protein, total)
8,4g 460e
Salt
(salt)
0,075g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 50
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 50
Tiamin
(thiamin)
1,9mg 460e
Riboflavin
(riboflavin)
1,1mg 460e
Niacin
(niacin, preformed)
12mg 460e
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,43mg 460e
Folat
(folate, total)
790µg 460e
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 460e
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 460e
Kalsium
(calcium)
19mg 460e
Jern
(iron, total)
3,3mg 460e
Natrium
(sodium)
30mg 460e
Kalium
(potassium)
600mg 460e
Magnesium
(magnesium)
40mg 460e
Sink
(zinc)
10mg 460e
Selen
(selenium)
8,0µg 460e
Kopper
(copper)
0,15mg 460e
Fosfor
(phosphorus)
340mg 460e
Jod
(iodine)
1,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0004
Product type, other
A0854
Baking ingredient (EUROFIR)
B1345
Yeast
C0247
Part of algae or fungus
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0001
Treatment applied not known
J0131
Preserved by chilling
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73o
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 206: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 1999-2000. Poteter, leverpostei, brød og barnemat. Internt notat.
74o
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 206: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 1999-2000. Poteter, leverpostei, brød og barnemat. Internt notat.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
206
Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 1999-2000. Poteter, leverpostei, brød og barnemat. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
460e
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 25 (2012). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: