Søk i matvaretabellen:

Karripasta, curry paste

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Diverse ingredienser

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
50g 450c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
270kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
21g 450c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,0g 136
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,59g 136
C16:0
(fatty acids)
1,0g 136
C18:0
(fatty acids)
0,30g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
13g 136
C16:1 sum
(fatty acids)
0,028g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
13g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
5,0g 136
C18:2n-6
(fatty acids)
4,2g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,85g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,85g 136
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
4,2g 136
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 450c
Karbohydrat
(carbohydrate)
11g 80
Stivelse
(starch, total)
4,3g 450c
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
7,0g 450c
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 10
Kostfiber
(fibre, total dietary)
6,8g 450c
Protein
(protein, total)
4,7g 450c
Salt
(salt)
3,8g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 10
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 10
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 10
Tiamin
(thiamin)
0,090mg 450c
Riboflavin
(riboflavin)
0,13mg 450c
Niacin
(niacin, preformed)
1,8mg 450c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 10
Folat
(folate, total)
0,0µg 10
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 60a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 450c
Kalsium
(calcium)
150mg 450c
Jern
(iron, total)
13mg 450c
Natrium
(sodium)
1500mg 450c
Kalium
(potassium)
520mg 450c
Magnesium
(magnesium)
75mg 450c
Sink
(zinc)
0,80mg 450c
Selen
(selenium)
0,0µg 10
Kopper
(copper)
0,29mg 450c
Fosfor
(phosphorus)
110mg 450c
Jod
(iodine)
0,50µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0133
Flavoring or seasoning (US CFR)
A0853
Spice, condiment or other ingredient (EUROFIR)
B1017
Oil-producing plant
C0190
Fat or oil
E0144
Semisolid
F0001
Extent of heat treatment not known
G0003
Cooking method not applicable
H0151
Spice or herb added
H0367
Salt added
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
450c
Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.

Søk i matvaretabellen: