Søk i matvaretabellen:

Butterdeig

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Diverse ingredienser

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
32g 450c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1700kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
400kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
26g 450c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
13g 450c
C12:0
(fatty acids)
0,026g 136
C14:0
(fatty acids)
0,26g 136
C16:0
(fatty acids)
11g 136
C18:0
(fatty acids)
1,1g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 60a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
9,5g 450c
C16:1 sum
(fatty acids)
0,077g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
9,4g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,8g 450c
C18:2n-6
(fatty acids)
2,6g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,069g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,070g 136
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,6g 136
Kolesterol
(cholesterol)
2,0mg 450c
Karbohydrat
(carbohydrate)
34g 80
Stivelse
(starch, total)
32g 450c
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,5g 450c
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,8g 450c
Protein
(protein, total)
5,3g 450c
Salt
(salt)
0,84g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 450c
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 60a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 450c
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,0alfa-TE 450c
Tiamin
(thiamin)
0,070mg 450c
Riboflavin
(riboflavin)
0,010mg 450c
Niacin
(niacin, preformed)
0,70mg 450c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,040mg 450c
Folat
(folate, total)
0,0µg 60a
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
1,0mg 450c
Kalsium
(calcium)
77mg 450c
Jern
(iron, total)
1,1mg 450c
Natrium
(sodium)
340mg 450c
Kalium
(potassium)
89mg 450c
Magnesium
(magnesium)
10mg 450c
Sink
(zinc)
0,30mg 450c
Selen
(selenium)
2,0µg 450c
Kopper
(copper)
0,0mg 60a
Fosfor
(phosphorus)
49mg 450c
Jod
(iodine)
0,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0160
Pie crust, unsweetened (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0140
Whole, shape achieved by forming, thickness 0.3-1.5 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0221
Fat or oil added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
450c
Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.

Søk i matvaretabellen: