Søk i matvaretabellen:

Kyllingsuppe, protein- og energirik

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Supper, saus og grytebaser

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
0,0g 10
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
570kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
140kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
9,2g 107a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,7g 107a
C12:0
(fatty acids)
0,058g 136
C14:0
(fatty acids)
0,17g 136
C16:0
(fatty acids)
0,88g 136
C18:0
(fatty acids)
0,33g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 107a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,9g 107a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,047g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,9g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,5g 107a
C18:2n-6
(fatty acids)
1,6g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,61g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0015g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0026g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0013g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0015g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0011g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,63g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,6g 135
Kolesterol
(cholesterol)
5,0mg 107a
Karbohydrat
(carbohydrate)
6,5g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
6,5g 107a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 107a
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,50g 107a
Protein
(protein, total)
7,0g 107a
Salt
(salt)
1,3g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
43RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
43µg 107a
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 10
Vitamin D
(vitamin D)
0,36µg 107a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,8alfa-TE 107a
Tiamin
(thiamin)
0,040mg 107a
Riboflavin
(riboflavin)
0,15mg 107a
Niacin
(niacin, preformed)
0,70mg 107a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,040mg 107a
Folat
(folate, total)
13µg 107a
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,90µg 107a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
50mg 107a
Kalsium
(calcium)
120mg 107a
Jern
(iron, total)
0,28mg 107a
Natrium
(sodium)
520mg 107a
Kalium
(potassium)
190mg 107a
Magnesium
(magnesium)
15mg 107a
Sink
(zinc)
0,60mg 107a
Selen
(selenium)
4,1µg 107a
Kopper
(copper)
0,010mg 107a
Fosfor
(phosphorus)
110mg 107a
Jod
(iodine)
14µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0180
Soup, thick (US CFR)
A0865
Soup (EUROFIR)
B1161
Cattle
C0235
Milk
E0123
Liquid, low viscosity, with no visible particles
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0263
Vegetable fat or oil added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
P0060
High energy food
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
107a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: