Søk i matvaretabellen:

Pizzafyllbasis, uten kjøtt

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Pizza, pai, taco o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
82g 100
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
270kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
65kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,0g 102
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,42g 102
C12:0
(fatty acids)
0,094g 136
C14:0
(fatty acids)
0,035g 136
C16:0
(fatty acids)
0,059g 136
C18:0
(fatty acids)
0,097g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,040g 102
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,46g 102
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0014g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,37g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,040g 102
C18:2n-6
(fatty acids)
0,14g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,056g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,056g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,14g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
12g 100
Stivelse
(starch, total)
0,0g 10
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 10
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
1,7g 100
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,0g 20
Protein
(protein, total)
1,5g 102
Salt
(salt)
1,5g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 10
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 10
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 10
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 10
Riboflavin
(riboflavin)
0,0mg 10
Niacin
(niacin, preformed)
0,0mg 10
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 10
Folat
(folate, total)
0,0µg 10
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 20
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
5,0mg 20
Kalsium
(calcium)
0,0mg 10
Jern
(iron, total)
0,10mg 20
Natrium
(sodium)
600mg 103a
Kalium
(potassium)
410mg 102
Magnesium
(magnesium)
0,0mg 10
Sink
(zinc)
0,0mg 10
Selen
(selenium)
0,0µg 10
Kopper
(copper)
0,0mg 10
Fosfor
(phosphorus)
0,0mg 10
Jod
(iodine)
0,0µg 10

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0152
Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0861
Prepared food product (EUROFIR)
B1276
Tomato
C0167
Fruit
E0110
Semiliquid with solid pieces
F0014
Fully heat-treated
G0014
Boiled
H0146
Starch added
H0151
Spice or herb added
H0259
Rehydrated
H0349
Onion added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
100
Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
102
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
103a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2006, uspesifisert grunnlag.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).

Søk i matvaretabellen: