Søk i matvaretabellen:

Viltsaus, av pulver

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Supper, saus og grytebaser

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
85g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
330kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
79kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
4,8g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
3,1g 135
C12:0
(fatty acids)
0,15g 136
C14:0
(fatty acids)
0,46g 136
C16:0
(fatty acids)
1,3g 136
C18:0
(fatty acids)
0,49g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,15g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,1g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,063g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,93g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,14g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,10g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,020g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0032g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0016g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0042g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0022g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0029g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,029g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,12g 135
Kolesterol
(cholesterol)
13mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
6,4g 80
Stivelse
(starch, total)
3,5g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
2,8g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,20g 135
Protein
(protein, total)
2,5g 135
Salt
(salt)
0,060g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
54RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
51µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
31µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,060µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,17alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,040mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,090mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,10mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,030mg 135
Folat
(folate, total)
5,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,20µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
70mg 135
Jern
(iron, total)
0,10mg 135
Natrium
(sodium)
24mg 135
Kalium
(potassium)
110mg 135
Magnesium
(magnesium)
9,0mg 135
Sink
(zinc)
0,30mg 135
Selen
(selenium)
1,0µg 135
Kopper
(copper)
0,010mg 135
Fosfor
(phosphorus)
61mg 135
Jod
(iodine)
8,6µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0286
Gravy or sauce (US CFR)
A0862
Savoury sauce (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0138
Liquid, high viscosity, with solid pieces
F0014
Fully heat-treated
G0014
Boiled
H0100
Flavoring or spice extract or concentrate added
H0150
Color added
H0151
Spice or herb added
H0259
Rehydrated
H0319
Wheat added
H0748
Milk protein added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: