Søk i matvaretabellen:

Brun saus, med løk, av pulver

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Supper, saus og grytebaser

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
90g 100
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
170kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
40kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,5g 102
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,22g 102
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0021g 136
C16:0
(fatty acids)
0,10g 136
C18:0
(fatty acids)
0,049g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,33g 102
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0013g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,40g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,88g 102
C18:2n-6
(fatty acids)
0,81g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0066g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,010g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,81g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
5,5g 100
Stivelse
(starch, total)
0,0g 10
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 10
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,20g 100
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 20
Protein
(protein, total)
1,0g 100
Salt
(salt)
1,0g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 10
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 10
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 20
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 10
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 10
Riboflavin
(riboflavin)
0,0mg 10
Niacin
(niacin, preformed)
0,0mg 10
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 10
Folat
(folate, total)
0,0µg 10
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
0,0mg 10
Jern
(iron, total)
0,0mg 10
Natrium
(sodium)
400mg 103a
Kalium
(potassium)
50mg 102
Magnesium
(magnesium)
0,0mg 10
Sink
(zinc)
0,0mg 20
Selen
(selenium)
0,0µg 20
Kopper
(copper)
0,0mg 10
Fosfor
(phosphorus)
0,0mg 10
Jod
(iodine)
0,0µg 10

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0286
Gravy or sauce (US CFR)
A0862
Savoury sauce (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0149
Liquid, low viscosity, with solid pieces
F0014
Fully heat-treated
G0014
Boiled
H0100
Flavoring or spice extract or concentrate added
H0146
Starch added
H0151
Spice or herb added
H0259
Rehydrated
H0263
Vegetable fat or oil added
H0349
Onion added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
100
Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
102
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
103a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2006, uspesifisert grunnlag.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).

Søk i matvaretabellen: