Søk i matvaretabellen:

Betasuppe, av pulver, tilberedt

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Supper, saus og grytebaser

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
90g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
160kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
37kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,30g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,040g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0020g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0g 136
C16:0
(fatty acids)
0,047g 136
C18:0
(fatty acids)
0,034g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,11g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0021g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,087g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,090g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,046g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0099g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,010g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,046g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
7,2g 135
Stivelse
(starch, total)
5,8g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,50g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,70g 135
Protein
(protein, total)
1,0g 135
Salt
(salt)
0,62g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
2,3RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
27µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,080alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,020mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,030mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,50mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,080mg 135
Folat
(folate, total)
3,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
6,0mg 135
Kalsium
(calcium)
13mg 135
Jern
(iron, total)
0,30mg 135
Natrium
(sodium)
250mg 135
Kalium
(potassium)
140mg 135
Magnesium
(magnesium)
12mg 135
Sink
(zinc)
0,10mg 135
Selen
(selenium)
0,0µg 135
Kopper
(copper)
0,030mg 135
Fosfor
(phosphorus)
26mg 135
Jod
(iodine)
3,7µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0198
Soup (US CFR)
A0865
Soup (EUROFIR)
B1218
Potato
C0240
Root, tuber or bulb, without peel
E0149
Liquid, low viscosity, with solid pieces
F0014
Fully heat-treated
G0014
Boiled
H0151
Spice or herb added
H0212
Vegetable added
H0259
Rehydrated
H0323
Barley added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: